Netværk

Netværk Erhvervsservice ErhvervsCentret Greve Iværksætter Vejledning

Kontakt

Dorte Kjærgaard
Korskildelund 6
2670 Greve
36 91 52 41
dkd@greve.dk

Netværk, ressourcer og yderligere muligheder for iværksættere og virksomheder i Greve og Solrød Kommune

En af vores kerneopgaver i ErhvervsCentret, Greve-Solrød ErhvervsService er at være et lokalt knudepunkt for netværk og kontaktskabelse.

Vi ser dagligt, hvor stor værdi det har for iværksættere at kunne hente inspiration og sparring til forretningsudvikling gennem andre iværksættere. Vi ser også, hvor vigtigt det er at være bevidst om at bruge sit eget og andres netværk til at få adgang til markeder og kunder eller til at finde de mennesker, der kan hjælpe dig, hvis du f.eks. har brug for finansiering eller for gode leverandører eller arbejdskraft.

Skab den netværksstrategi, der passer til din personlighed. Jo bedre du er til at skabe og pleje relationer, jo nemmere er det for dig at skabe succes med din forretning. Al netværksskabelse - hvad end den foregår på de sociale medier eller i det fysiske møde, baserer sig på bevidst at bygge tillid og styrke relationerne.

  • Du kan tilmelde dig Greve-Solrød Iværksætternetværket og facebook-gruppen "Greve-Solrød Iværksætterne".
  • Vækstfabrik Greve tilbyder et fantastisk netværks- og udviklingsmiljø for iværksættere, når du vil etablere dig med en fleksibel kontorplads.
  • Desuden kan du involvere dig i de spændende erhvervsnetværk, som der findes i Greve Kommune og Solrød Kommune.

 

Sidst opdateret: 12. juni 2017   |   Kommentar til sideansvarlig