Start virksomhed

Kontakt

Dorte Kjærgaard
Korskildelund 6
2670 Greve
36 91 52 41
dkd@greve.dk

Er du usikker på, om du skal starte op som selvstændig? Har du en forretningside eller en opfindelse, du gerne vil modne og afsætte? Eller er du allerede startet op som iværksætter i Greve Kommune eller Solrød Kommune?

I Greve-Solrød Erhvervsservice har vi et stort fokus på at støtte vores lokale iværksættere.

I samspil med os kan du blive mere afklaret og endnu skarpere på din forretningside, din forretningsmodel og på, hvordan du vil navigere i udviklingen af din forretning - eller i modningen af en opfindelse.

Vi kan også hjælpe dig med at finde rundt i regler og regulering i forbindelse med etablering af virksomhed og med hurtigt at finde frem til de rette kontaktpersoner i kommunen og erhvervsfremmesystemet.

Her er eksempler på, hvad vi tilbyder:

Gratis hjælp til afklaring, opstart og udvikling af din forretning
Du kan få gratis, personlig vejledning og sparring i forbindelse med afklaring og opstart. Desuden kan du hente masser af inspiration og iværksætterfaglig viden ved at deltage i vores iværksætternetværk, på vores opstartsmøder, kurser og temadage.

Adgang til specialisthjælpen i erhvervsfremmesystemet
Hvis du har brug for specialisthjælp (fx opfinderrådgivning, finansiering, eksport, beskyttelse af rettigheder m.m.) har vi et godt overblik over mulighederne i erhvervsfremmesystemet og kan gelejde dig de steder hen, der har værdi for dig i forhold til, hvor du er i processen. Hjælpen er ofte gratis eller delvist finansieret.

Brug os som nem indgang til kommunen
Hvis du fx har brug for at indhente tilladelser eller andet er vi din nemme indgang til Greve Kommune og Solrød Kommune, hvor vi hurtigt kan sætte dig i forbindelse med rette vedkommende.

Få forbindelser til andre lokale erhvervsdrivende
Vi har et stort netværk på tværs af vores lokale erhvervsliv og hjælper ofte med at se muligheder og knytte virksomheder sammen, så der opstår gode samarbejder og nye forretningsmuligheder.

Du kan læse mere om dine muligheder under menupunkterne til venstre.

Vi er her for at hjælpe dig og glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard: dkd@greve.dk eller tlf.: 36 91 52 41

 

 

 

 


Sidst opdateret: 20. juni 2017   |   Kommentar til sideansvarlig