Vækstfabrik Greve

Kontakt

Dorte Kjærgaard
Korskildelund 6
2670 Greve
36 91 52 41
dkd@greve.dk

Få kontorplads og bliv en del af udviklingsmiljøet i Vækstfabrik Greve

Vækstfabrik Greve har lejet sig ind på den øverste sal i ErhvervsCentret. Vækstfabrik Greve er en ud af 12 Vækstfabrikker i Region Sjælland. Her har op til 20 iværksættere mulighed for at leje en billig og fleksibel kontorplads og samtidig få gratis adgang til et stort uddannelsesprogram.

Ud over at du I Vækstfabrik Greve får kontorfællesskab og netværk med 20 andre vækstfabrikanter - får du også et fællesskab med de cirka 30 virksomheder, der har adresse i ErhvervsCentret. Og du møder iværksættere fra alle de andre vækstfabrikker, når du deltager i uddannelsesprogrammet.

Hvordan bliver jeg vækstfabrikant i Vækstfabrik Greve?
Har du vækstambitioner og brug for en billig og fleksibel kontorplads, og er din virksomhed under tre år gammel?

Så har du en fantastisk mulighed for samtidig gratis at få del i et iværksætterudviklingsmiljø i Vækstfabrik Greve.

Du betaler alene for din kontorplads og får oveni et stort uddannelsesprogram stillet til rådighed samt adgang til sparring med erfarne vækstkonsulenter, erhvervsmentorer og et dagligt samspil med andre iværksættere.

Vækstfabrik Greve tilbyder få lukkede kontorer og herudover en masse dejlige kontorpladser i et stort åbent kontormiljø. Disse kan du leje enten som fast plads, hvor pladsen er din fem dage om ugen eller som flyverplads, hvor du kan 'flyve ind' på en ledig plads to-tre gange om ugen.

Læs mere om Vækstfabrik Greve
Du kan læse mere her på siden eller gå direkte til Vækstfabrikkernes hjemmeside, hvor du også kan ansøge om en screeningsamtale til Vækstfabrik Greve.

Hvad koster en kontorplads i Vækstfabrik Greve?
Priser eks. moms pr. måned
Deltidsplads 1.250,- kr. Fuldtidsplads 2.500,- kr. Lukket kontor 2.800,- kr.

Sidst opdateret: 29. maj 2017   |   Kommentar til sideansvarlig