Møde- og kursusfaciliteter

Kontakt

Winnie Spoon
Korskildelund 6
2670 Greve
36 91 50 06
ws@greve.dk

Lej et møde- eller kursuslokale med plads til op til 50 personer

ErhvervsCentrets placering er særligt attraktiv for virksomheder, der ønsker sig et mødelokale med let adgang til hele Storkøbenhavn og som gerne vil slippe for lange bilkøer ind mod København og problemer med at finde parkeringspladser.Derfor har flere virksomheder med hovedsæde i eksempelvis Jylland og Sverige valgt at placere deres møder hos os. Vi ligger kun 20 minutters kørsel fra København.

Du har mulighed for at leje et lyst og venligt møde- og konference lokale i naturskønne omgivelser. Du og dine gæster vil blive modtaget af vores imødekommende reception og de fysiske rammer for mødet vil ErhvervsCentrets personale sørge for bliver en god og positiv oplevelse. Vi gør alt for at give dig og dine gæster en afslappet stemning og professionel service, når i holder møde hos os.

Vi har trådløst internet i alle mødelokaler samt fællesområder. Vi tilbyder mødepakker, leje af mødelokaler med eller uden mødeservicering. Du har også mulighed for at sammensætte din egen mødepakke.Kontakt os, hvis du har andre ønsker. 

Sidst opdateret: 20. januar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig