Spændende kurser og arrangementer målrettet erhvervslivet

IMG 2170

ErhvervsCentret tilbyder hvert år en lang række kurser og arrangementer målrettet erhvervslivet.

 

Alle med det formål at skabe værdi for vores lokale virksomheder.

ErhvervsCentret og Greve-Solrød Erhvervsservice afholder løbende mange forskellige faglige arrangementer i samarbejde med en række virksomheder, eksperter og øvrige organisationer. Fælles for alle arrangementer er, at de handler om udfordringer og problemstillinger, som vedrører selve det at etablere, drive og udvikle en virksomhed og lykkes med at skabe succes.

Arrangementerne afvikles typisk som gå-hjem-møder, kurser eller workshops. Vi har både arrangementer målrettet iværksættere samt små og mellemstore virksomheder. Arrangementerne er oftest gratis at deltage i.

Til vores arrangementer har du også rig mulighed for at netværke og dele erfaringer med andre lokale erhvervsdrivende fra forskellige brancher.

I 2017 introducerede vi egentlige uddannelsestilbud i ErhvervsCentret i samarbejde med etablerede uddannelsesinstitutioner. Den første var en iværksætteruddannelse i samarbejde med Copenhagen Business Academy og det seneste en logistikuddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland. Ultimo februar 2018 introduceredes et it-værksted, hvor der udbydes forskellige it-kurser som en klippekortsordning.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller kurser eller har forslag til nye, er du velkommen til at kontakte erhvervs- og udviklingskonsulent Kitt Ambæk Henriksen på telefon 3691 5241 eller kah@greve.dk.