08. februar 2017 - Kom godt i gang med regnskab og bogholderi

På denne fyraftensworkshop fra kl. 16.00-19.00 får du forståelse for- og gode, praktiske råd til, hvordan du kommer godt fra start med dit bogholderi-, regnskabet og økonomistyringen.

Deltagere:
Iværksættere og f.eks. ejerledere af mindre virksomheder. Du behøver ikke have erfaring med regnskab eller bogføring for at deltage på workshoppen.

Workshoppen er en del af forløbet Greve-Solrød Iværksætternetværket 2016. Deltagere, der ikke er en del af netværket er også meget velkomne. Du skal være hurtig, da der er et begrænset antal pladser.

Undervisere er:

Rosemai Holm, regnskabskonsulent, i virksomheden Rosemai Holm.
Rosemai har gjort det til sin mission at hjælpe iværksættere og små og mellemstore virksomheder med at bygge deres regnskabssystem op - eller med at rydde op i det, der allerede er, så du får overblik over- og kontrol med den økonomiske rygrad i din forretning og kan holde styr på økonomien, også selvom du lader andre om bogføringen.

Flemming Jensen, revisor, Profil Revision fortæller om moms og skat og de kom-godt-igang råd, han gerne vil formidle fra sine erfaringer som revisor gennem de sidste 32 år.

Oplægget har afsæt i de mange oplevelser og års erfaring som begge indlægsholdere har med hvor det går galt i små og mellemstore virksomheder, og giver dig tips til, hvor du med nemme greb kan komme godt fra start.

Temaer:

Der er ankomst og registrering fra kl. 15.45.
Programmet starter kl. 16.00 med velkomst og en præsentationsrunde, hvor vi beder deltagerne kort fortælle, hvad de driver med og evt. erfaringer med bogholderi og regnskab.

Indlægsholderne kommer blandt andet ind på temaer som:

  • Netbank/virksomhedskonto
  • Gode råd til bogføring
  • Gode råd til struktur og gode arbejdsrutiner
  • Skat og moms forhold
  • Erfaringer som du kan høste fra mindre og mellemstore virksomheder
  • Hvorfor det er en KÆMPE fordel at bruge et regnskabsprogram til din virksomhed, hvad det kan og fordelene ved at bruge det

Vi glæder os til at se jer til en spændende aften.