Akademiuddannelsen International Transport og logistik v/Erhvervsakademi Sjælland

Modulet Logistik
.

I en tid med globale markedsmæssige forandringer og øget konkurrence fra lavtlønsområder, stilles der store udfordringer til at optimere virksomhedernes forretningsmodeller.
Akademiuddannelse i International Transport og Logistik kvalificerer dig til at arbejde med virksomheders globale udfordringer og ledelsesopgaver i værdi- og forsyningskæder.

Du vil med de obligatoriske fag, Logistik og Supply Chain Management få forudsætninger for at kunne arbejde med og gøre dig i stand til at designe og implementere logistikkoncepter.

Du får færdigheder til at effektivisere virksomhedens Supply Chain på operationelt, taktisk og strategisk plan.
.

Linjen består af to retninger: Transport og Indkøb
Du kan vælge mellem to retninger på denne akademiuddannelse:
.

Retningen Transport, hvor du tilegner dig viden og lærer om, hvordan transporten forbinder køber og sælger og finde den optimale transportform i den enkelte situation. Også, hvordan lagre og terminaler indrettes og drives til at imødekomme kravene for effektiv håndtering og hurtighed vil du kunne håndtere. Samtidig får du indsigt i juridiske elementer ved transport.

.
Retningen Indkøb
kvalificerer dig til at arbejde med Indkøb i private og offentlige virksomheder i både Danmark og udlandet. Du lærer at kombinere viden om og får indsigt i indkøb generelt på et praktisk og strategisk plan. Samtidig får du indsigt i juridiske elementer ved indkøb samt sammenhængen mellem indkøb og Supply Chain Management, så du aktivt kan deltage i optimering af virksomheden logistiske situation.
.

Dag/Aften:

Dag kl. 8.30-14.15
.
Undervisningsdage:

12.09 – 19.09 – 26.09 – 03.10 – 10.10 – 24.10 – 31.10 – 07.11 – 14.11 – 21.11 -2017
.

Adresse:
OBS – ændret til
ErhvervsCentret Greve Kommune, Korskildevej 6, 2670 Greve
.
Antal lektioner:

60

Eksamen:

28/11-17
.
Tilmeldingsfrist:

12/9-2017. Der optages frem til studiestart, hvis holdet oprettes.
.
PRIS: 1995,- DKK
 
Kontakt:

Erhvervsakademi Sjælland, Center for efter- og videreuddannelse

Else Kähler

elka@easj.dk

Tlf.: 50762844