Vil du gerne have inspiration til, hvad dine hjemmesidetekster skal indeholde, for at de virker efter hensigten? Så tilmeld dig foredraget ’Online kommunikation anno 2018’ med Maria Irene Rosengren den 20. november klokken 17:00-19:00 her hos ErhvervsCentret Greve.

På foredraget får du ny inspiration til at skrive de gode tekster, der er relevante for din målgruppe, og som følger Googles best practices for søgemaskineoptimering, og derudover får du tips til, hvordan du bruger simple, sproglige virkemidler til at trykke på din drømmekundes mentale købsknap.

På foredraget får du også indblik i neuro, som er viden om de sproglige processer, der trigger en bestemt følelse eller handling i mennesker. Viden om neuro er værdifuldt i dit tekstarbejde, og på foredraget får du en række hands on-metoder til nemt at implementere neuro i din kommunikation.    

Du får også inspiration til:

  • Hvordan du kommunikerer til din målgruppe gennem din virksomheds største udbytter
  • Hvordan du finder det gode og relevante søgeord
  • Hvordan du opbygger en SEO-tekst
  • Hvordan du bruger sproget til aktivt at opfordre til handling        

Maria Irene er cand.mag. i Sprogpsykologi og har arbejdet med tekst og kommunikation hele sin karriere. Hun giver dig indsigt i virksomhedskommunikation, neurolingvistik og do's and dont's i den sproglige verden.

Efter foredraget har du fået inspiration og konkrete metoder til at gå hjem og opgradere dine hjemmesidetekster og søgemaskineoptimere dit indhold.

Læs mere om Maria her : https://www.linkedin.com/in/mariairenerosengren/