26. januar 2017 - Få tips og tricks til at holde stressen fra døren på arbejdspladsen

Stress kan ødelægge nattesøvnen, arbejdsglæden og effektiviteten, hvis den får lov at gnave sig ind i vores krop og sjæl. Men hvordan kan vi selv og arbejdspladsen forebygge, at en medarbejder sygemeldes med stress? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et arrangement om stress.

ErhvervsCentret i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til et gratis gå-hjem-møde om stress på jobbet torsdag den 26. januar, 2017, kl. 15.30-17.45 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Arrangementet henvender sig til både chefer og medarbejdere, der ønsker at forebygge den negative stress på arbejdspladsen. Det er også for medarbejdere, som i mindre eller større grad er eller har været stresset.

- Vi sætter fokus på stress, da det er et meget udbredt og alvorligt problem på arbejdspladsen, hvor den enkelte stressramte ofte lades i stikken. Så vi vil kaste lys over symptomerne på stress og videregive inspiration til, hvordan du som leder, medarbejder og stressramt kan forebygge stress på jobbet. Vi hører meget om stress, men vi gør ikke altid så meget ved det ude på arbejdspladsen. Selvom stress er en af de største folkesygdomme i Danmark, er det stadig et tabubelagt emne i mange virksomheder, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Mette S. Nielsen, der faciliterer arrangementet, og som til daglig arbejder i Greve-Solrød Erhvervsservice i ErhvervsCentret.

Program

15.30

Velkommen,
v Mette S. Nielsen, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice, ErhvervsCentret

15.35-16.35

Hvordan holder man stressen fra døren på arbejdspladsen?
Hvad er symptomerne på stress, hvad kan man gøre for at forebygge det selv, og hvordan kan lederen og medarbejderne bedst forebygge stress og håndtere problemet, når nogen viser tegn på stress – hvilken kultur og værdier kan modvirke stress? Hvordan kan en ”Fra-stress-til balance-proces” se ud? Du får en række værktøjer, så du kan øve dig i praksis!
v Pia Nielsen Jensen, indehaver og stresscoach af konsulentvirksomheden Inspirer

16.35-16.50

Kort pause

16.50-17.20

Min rejse gennem stress til overskud og arbejdsglæde. Hvad hjalp mig igennem?
v Lene Damkjær, direktør og stresscoach, Damkjær Inspire

17.20-17.45

Diskussion og opsamling
v Mette S. Nielsen, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice, ErhvervsCentret