28. maj 2015 - Spændende informationsmøde for nye iværksættere

Growth_man_Large_Top

Flere gode ideer på informationsmøde for iværksættere

Spørgelysten var stor og  ideerne mangfoldige blandt de 12 kommende iværksættere, der torsdag mødte op i ErhvervsCentret for at modtage gode råd og information om, hvordan man som selvstændig kommer bedst fra start fra Greve-Solrød Erhvervsservice.

På mødet var der fokus på valg af virksomhedsform, udformning af forretningsplaner, den daglige økonomi og hvordan man markedsfører sig og får kunder i "butikken". Der var en livlig udvekslen af allerede opnået erfaring og et ønske om videndeling blandt de fremmødte, der også blev meget inspireret af iværksætter Jeanette Hallundbæk, Hallundbæk Consult, der delte sine personlige overvejelser og erfaringer omkring det at blive selvstændig med de kommende iværksættere. Jeanette, der til daglig driver sin virksomhed fra Vækstfabrik Greve, lagde især vægt på de personlige overvejelser og de udfordringer, man møder som "herre i eget hus", og som man som iværksætter også skal kunne håndtere.

De vigtigste pointer fra mødet var:

  • Beskriv og dan dig et klart billede af din forretningside
  • Udarbejd et etableringsbudget, et driftsbudget og et likviditetsbudget og vær så realistisk som muligt omkring omsætning og omkostningsniveau. Lav budgetter med forskellige forudsætninger og hold det op imod dit privatbudget
  • Undersøg markedet og beskriv til hvem, hvordan og til hvilken pris, du vil sælge dine ydelser
  • Overvej, hvilken selskabsform, der er den bedste for netop din forretningside
  • Søg vejledning og sparring gennem hele forløbet

Du kan finde præsentationer og gode råd fra indlægsholderne i menuen til højre. Vil du være iværksætter eller er du allerede i gang kan du altid kontakte Greve-Solrød Erhvervsservice for råd og vejledning i alle stadier af dine etableringsplaner. Det er gratis, fortroligt og uforpligtende.