28. november 2016 - Er du klar til vækst inden for bygge- og anlægsområdet

ErhvervsCentret inviterer til et inspirerende netværksmøde for det lokale erhvervsliv inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi drøfter de seneste branchetrends, herunder branchens udfordringer og mulighederne for at få del i de store regionale og kommunale bygge- og anlægsprojekter.

Du får blandt andet:

  • Information om Femern Belt Udviklingsprojektet, der støtter små og mellemstore virksomheder i at få del i de store bygge- og anlægsprojekter.
  • Overblik over branchetendenser – og mulighed for at spejle din virksomheds situation
  • Råd om, hvor du kan sætte ind for at udvikle din forretning og geare den til vækst

Du vil gå hjem med nye kontakter til relevante samarbejdspartnere og få inspiration til din forretningsudvikling. Arrangementet afholdes som en del af Greve Kommunes Vækstpolitik.

Hvem skal deltage?Håndværkere, byggefirmaer, entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og andre erhvervsdrivende med aktiviteter i branchen.

TID & STED

Den 28. november 2016
Kl. 15.30-18.30
ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve

Programoplæg

15.00 Registrering og ankomst

15.30 Velkomst
v/ Morten Dahlin, Formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget i Greve Kommune

15.40 Klar til vækst?
Femern Belt Development fortæller om dine og andre lokale virksomheders muligheder for at få størst muligt udbytte af Femern Bælt forbindelsen og de tilknyttede store bygge- og anlægsprojekter.
v/Direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development

16.10 Kort pause

16.15: Små virksomheder i store projekter.

Vores erfaringer med at få del i opgaverne – herunder at få større bygge- og anlægsvirksomheder som kunder. Niels Techen stiller skarpt på de overvejelser han som virksomhedsejer gør sig i forhold til at deltage i store projekter – herunder med at få større bygge- og anlægsvirksomheder som kunder.
v/ Niels Techen, direktør for håndværksvirksomheden Helmer Christiansen A/S i Karlslunde Formand for Håndværksrådet

16.40: Kort pause

16.50: Ledelse og drift af virksomheder indenfor bygge- og anlæg.

Tendenser og inspiration til forretningsudvikling. Med afsæt i en ny PwC-rapport om forretningsmæssige trends for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen bliver du præsenteret for en masse inspiration til konkret udvikling af din forretning. v/Senior manager, Rasmus Dehn Larsen, PwC Næstved

17.30: Dialog med salen
Hvilken udvikling og risici ser vi indenfor bygge- og anlægsbranchen? – og hvad stiller det af krav til aktørerne? Direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development, Senior manager, Rasmus Dehn Larsen, PwC, Næstved, Niels Techen, direktør for håndværksvirksomheden Helmer Christiansen A/S i Karlslunde

18.00: Opsamling, afrunding og netværk frem til 18.30