Solrød Byråd inviterer alle lokale virksomheder til morgendialogmøde

Mandag den 29. maj 2017, kl. 08.00 - 10.00 (morgenmad fra kl. 07.30) i Jersie Forsamlingshus, Nordre Byvej 4, 2680 Solrød Strand.
Krisen har i mange år fyldt dagsordenen, men hvordan udnytter vi opsvinget til at vækste og udvikle vores virksomheder? Hvilke muligheder er der for at få hjælp og sparring – hvordan kan vi løfte hinanden?Det sætter vi sammen med virksomhederne i Solrød fokus på ved forårets morgendialogmøde, hvor vi glæder os til at møde vores lokale virksomheder, organisationer og samarbejdspartnere til en engageret formiddag fyldt med viden, inspiration, dialog og konkrete handlemuligheder i forhold til at skabe vækst.

07.30Registrering og morgenmad
08.00Velkommen
Vækst - hvordan ser det ud i Solrød kommune?
De private virksomheder er afgørende for vækst, økonomisk udvikling og jobskabelse - hvordan ser det ud lige nu?
v. Niels Hörup, borgmester Solrød Kommune og formand for KKR Sjælland
08.20CADO A/S fortæller om virksomhedens historie, deres vækstambitioner og deres strategi for at indfri ambitionerne
CADO A/S blev kåret til Gazelle i 2016, er nytilflytter til Solrød og har en ambition om at fordoble deres omsætning over de kommende 3 år. Bliv inspireret af deres historie og ambitioner for vækst.
v. Carsten Jørgensen, CEO i CADO A/S
08.40Erhvervsfremmesystemet kan være en jungle at finde rundt i
Hvad er der af muligheder for hjælp og sparring til forretningsudvikling og vækst? Få indsigt i, hvad vi konkret gør i Greve-Solrød Erhvervsservice for at understøtte virksomhedernes ambitioner, og hvad vi ønsker at gøre fremover.
v. Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice
09.00Væksthus Sjælland som sparringspartner
Fokus på udvikling af virksomheden drukner ofte i den daglige drift. Væksthus Sjælland hjælper virksomheder med at se på forretningen med nye øjne. Med udgangspunkt i konkrete eksempler ser vi på, hvordan din forretning kan udvikle sig, og hvad der kan være det næste skridt.
v. Trine Hastrup, Konsulentchef, Væksthus Sjælland
09.20Refleksion og dialog. Hvilke udfordringer står jeg over for? Hvad kan vi gøre i min virksomhed? Hvilken støtte og rådgivning har jeg behov for?
Opsamling i plenum
09.55Tak for i dag – evaluering