Hvordan sikrer du din forretning mod IT-kriminalitet? Hør to lokale cases! Få konkret viden om ondsindet ransomware kriminalitet, der krypterer jeres netværk, så I mister adgang til al data. Hvordan genkender I malwaren? Hvordan undgår I at aktivere den? Og hvordan beskytter I jer?

Cybercrime truer virksomhederne og påvirker næsten en tredjedel. Det er det højeste niveau nogensinde i PwC’s 2016 undersøgelse af global økonomisk kriminalitet, der gennemføres hvert andet år. I Greve kommune og Solrød Kommune har flere virksomheder været udsat for forretningskritisk cybercrime og afpresning. Med ét slag er hele forretningen bragt i fare. Det er ikke bare en trussel. Det er virkelighed. Det sker hele tiden. Og rammer alle virksomhedstyper og størrelser.

Hør to lokale virksomhedsledere fortælle om deres oplevelser med at få lagt forretningen ned af cybercrime. Hvordan håndterede de krisen? Hvad har de efterfølgende konkret har gjort for at risikominimere?

Få konkret viden om ondsindet ransomware kriminalitet, der krypterer jeres netværk, så I mister adgang til al data. Hvordan genkender I malwaren? Hvordan undgår I at aktivere den? Og hvordan beskytter I jer? Med afsæt i en dugfrisk undersøgelse om cyberkriminalitet fra PwC, der offentliggøres i efteråret 2016, slutter vi af med spørgsmål og svar og konkret erfaringsudveksling om jeres beredskab.

Målgruppe
Virksomhedsledere og IT ansvarlige Program

15.30 Registrering og sandwich

16.00

Velkomst og dagens program
Mette S. Nielsen, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

16.10

Ramt af forretningskritisk cyberkriminalitet! Hvad skete der? Hvordan håndterede vi det - og hvad har vi lært?
Martin Jorsø, direktør S.C. Metal og Casper Andersen, it-ansvarlig B.A. Industriservice

17.00

Kort pause

17.15

Hvordan undgår du, at din virksomheds netværk bliver hijacket?
Ondsindet ransomware-kriminalitet breder sig som en epidemi. Kaspersky Lab har fingeren på pulsen i forhold til cyberkriminalitet og giver konkrete eksempler på, hvad din virksomhed skal være opmærksom på og værdifulde råd om, hvordan I håndterer og beskytter jer mod angrebene.
Leif Jensen, General Manager, Nordics Kaspersky Lab

17.45

Hvordan ser landskabet for cyberkriminalitet ud i Danmark? Hvad gør virksomhederne?
I dag er det ikke kun prominente virksomheder, der udsættes for angreb. Mindre organisationer står også for skud. Hør resultaterne fra PwC's seneste undersøgelse om cyberkriminalitet og få indsigt i hverdagens Cyber udfordringer, og hvordan man kan gøre en forskel.
Mads Nørgaard Madsen, Head of Security & Technology, PwC

18.30 Tak for i dag
Mette S. Nielsen, erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice