4. februar 2015 - Stort fremmøde til informationsmøde for nye iværksættere

Informationsmøde_20150204_451x220

Både nye og mere erfarne iværksættere delte drømme og ideer på informationsmødet d. 4. februar

25 interesserede nye erhvervsdrivende mødte op til Informationsmøde for nye iværksættere for at modtage gode råd og information om, hvordan man kommer bedst fra start. Interessen for at drive egen virksomhed er stor i Solrød og Greve og spænder fra folkeskoleeleverne med den gode ide til den mere erfarne iværksætter. På mødet var der fokus på valg af virksomhedsform, udformning af forretningsplaner, den daglige økonomi, og hvordan man markedsfører sig og får kunder i "butikken".

John Mogensen fra AJ Skadesservice delte sine erfaringer med at starte op som selvstændig med de tilstedeværende, og spørgelyst og villighed til at dele tanker og erfaringer var i højsædet aftenen igennem. Det var tydeligt, at flere af de tilstedeværende kunne få gavn af at tale videre med hinanden efter mødet.

De vigtigste pointer fra mødet var:

  • Beskriv og dan dig et klart billede af din forretningside
  • Udarbejd et etableringsbudget, et driftsbudget og et likviditetsbudget og vær så realistisk som muligt omkring omsætning og omkostningsniveau. Lav budgetter med forskellige forudsætninger og hold det op imod dit privatbudget
  • Undersøg markedet og beskriv til hvem, hvordan og til hvilken pris, du vil sælge dine ydelser
  • Overvej, hvilken selskabsform, der er den bedste for netop din forretningside
  • Søg vejledning og sparring gennem hele forløbet

Vil du være iværksætter, eller er du i gang, kan du altid kontakte Greve-Solrød Erhvervsservice for råd og vejledning i alle stadier af dine etableringsplaner. Det er gratis, fortroligt og uforpligtende.