5. marts 2018 - Markedsføring, branding og networking på LinkedIn

På dagen får du mulighed for at lave din virksomheds LinkedIn strategi, herunder med fokus på, hvad der virker og hvad der ikke virker. Du får værktøjer og viden med hjem, som du kan bruge, når du overvejer brugen af reklamer/annoncer på LinkedIn.

Underviser: Alex Sabour – OBS: Workshoppen foregår på engelsk, men spørgsmål kan stilles på dansk.

Workshoppen tager udgangspunkt i de problemstillinger, som iværksættere og mindre virksomheder står overfor, når de skal markedsføre deres virksomhed på LinkedIn. Iværksættere anvender LinkedIn til markedsføring af virksomhedens produkter eller service, men spørgsmålet er om de bruges rigtigt og om LinkedIn er den rette vej at gå? Du får indsigt i hvor du kan bruge LinkedIn til at styrke din bundlinje og dit salg. Workshoppen vil i begrænset omfang også beskæftige sig med Twitter og Snapchat.

Udbytte: På dagen får du mulighed for at lave din virksomheds LinkedIn strategi, herunder med fokus på, hvad der virker og hvad der ikke virker på LinkedIn. Du får værktøjer og viden med hjem som du kan bruge, når du overvejer brugen af reklamer/annoncer på LinkedIn.

Mere om underviseren:
Amerikanske Alex Sabour er social media ekspert med mange års erfaring som rådgiver og iværksætter – pt. som partner i Gorilla Media. Alex har hjulpet nogle af verdens største brands i deres arbejde med sociale medier og er blandt de førende eksperter i branchen. På den store scene har Alex bl.a. rådgivet globale virksomheder som McKinsey, Lego, Adidas og han har også solid erfaring med markedsføring og sociale medier for iværksættere og vækstvirksomheder.