Efter utallige cyberangreb på virksomheder som A.P. Møller Mærsk og DSB samt flere offentlige instanser, er IT-sikkerhed for alvor kommet på dagsordenen. Også med de nye regler inden for GDPR er der kommet endnu mere fokus på IT-sikkerhed. Angrebene bliver stadigt mere avancerede og gør omfattende skade både på virksomhedernes omdømme men også økonomisk. 

På denne workshop vil Hera IT og Kaspersky Lab Nordic give dig et indblik i, hvordan trusselsbilledet ser ud lige nu og hvad de nye tendenser inden for IT-kriminalitet er. 

Samtidig vil du på seminariet blive klædt på til, hvordan du kan sikre både dig og din virksomhed bedst muligt mod angreb. Og hvad du kan gøre, hvis uheldet er ude og du bliver ramt at et angreb. 

Workshoppen er målrettet både iværksætteren og mindre virksomheder og du er selvfølgelig også velkommen, hvis du bare er nysgerrig på IT-sikkerhed generelt.

Workshoppen ledes af Helen Pedersen og Keld Rasmussen fra Hera IT, som har mange års erfaring med at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med IT-løsninger og rådgive omkring IT-sikkerhed. Derudover deltager Thomas Damsgaard fra Kaspersky Lab Nordic, der leverer prisbelønnede IT-sikkerhedsløsninger til hele verden.