Birgit.jpg

ErhvervsCentrets historiefortæller

Birgit er vores alle sammens historiefortæller. Hun elsker at skrive og formidle de gode historier. Som kommunikationskonsulent i ErhvervsCentret er det hende, der opsnuser alle de spændende historier om Greves erhvervsliv – både dem der udspringer af husets lejere og besøgende, og dem hun støder på, når hun følger i hælene på Greves erhvervs- og turistchef og erhvervs- og udviklingskonsulent.

Birgit er nysgerrig af natur, og hun bliver let grebet i mødet med både nye iværksættere og mere etablerede virksomheder – for hvad er det, der driver dem i deres virke? Når Birgit møder nye virksomheder, er hun både interesseret i at høre, hvad der har fået dem i gang. Samtidig har hun altid i baghovedet, hvad der kan gøre livet nemmere og smartere for dem i Greve Kommune.

På den måde er Birgit både en formidler af de gode historier og en ambassadør for, at vi hele tiden bliver bedre til at sikre vores virksomheder i Greve et godt vækstmiljø.

Det er også Birgit der sørger for at holde hånd i hanke med, at teamet i ErhvervsCentret har en bevidsthed om det værdisæt, der ligger til grund for vores service til lejere og gæster i ErhvervsCentret. 

Birgit er god til at sikre at historierne kommer ud i de rigtige medier – om det er i avisen, annoncen, brochuren, i et nyhedsbrev eller på de sociale medier.