Dorte Kjærgaard.jpg

Den passionerede iværksættervejleder

Dorte Kjærgaard er vores erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, der bl.a. hjælper kommende og nyetablerede iværksættere godt fra start med deres forretning.

Hvis du som iværksætterspire har brug for information og sparring om at få foden under eget bord, er det Dorte, der vejleder dig. Hun vil sikre, at du kan finde vej i de mange tilbud om hjælp til at etablere, drive og udvikle forretningen. Hun ved, hvad der er af regler og tilbud – og hun kender andre relevante parter, der kan hjælpe dig godt videre fx via de tilbud, der findes eksempelvis i Erhvervsfremmesystemet.

Dorte ved, hvad det vil sige at være selvstændig, for det har hun selv prøvet. Siden 1. marts 2011 har hun drevet egen advokat- og coachingvirksomhed, hvor hun fungerede som juridisk og forretningsmæssig rådgiver og sparringspartner for små og mellemstore virksomheder. Sideløbende har hun også undervist, rådgivet og sparret med flere hundrede iværksættere blandt andet hos Dansk Journalistforbund. I dag underviser Dorte på vores iværksætteruddannelse i ErhvervsCentret.

Dorte har også fokus på at stable spændende arrangementer på benene, som kan bringe væksten op i nye højder for små som mellemstore virksomheder.