Borgmester opfordrer Greves erhvervsliv til at deltage i DI-undersøgelse

pernille-beckmann.jpg

Borgmester Pernille Beckmann håber, at de lokale virksomheder vil deltage i Dansk Industris undersøgelse af Greve Kommunes erhvervsvenlighed. Undersøgelsen gennemføres i april og maj 2019 blandt udvalgte lokale virksomheder i Greve Kommune.

Greve Kommune vil være kendt som en af de mest attraktive erhvervskommuner for at kunne skabe de bedste rammer for det lokale erhvervsliv og tiltrække nye virksomheder, investorer og kvalificeret arbejdskraft. Kommunen og det lokale erhvervsliv har en fælles interesse i, at Greve brandes som et attraktivt sted at drive virksomhed, mener Greves borgmester Pernille Beckmann. Derfor er det vigtigt, at lokale virksomheder deltager i undersøgelsen af det lokale erhvervsklima, som Dansk Industri gennemfører i april og maj 2019.

Greves borgmester er bestemt ikke ligeglad med, hvordan det går med virksomhederne i kommunen. Hun ser gerne, at de både oplever men også fortæller, at Greve er et godt sted at drive virksomhed. Hun mener, at det er vigtigt, at kommunen ved, hvad der rører sig ude i virksomhederne, og at de har gode rammevilkår til at skabe vækst og nye arbejdspladser. Derfor hilser hun DI-undersøgelsen velkommen.

- Dansk Industris undersøgelse, der gennemføres hvert forår, tegner et øjebliksbillede af, hvordan vores lokale erhvervsliv trives i vores kommune. Undersøgelsen er vigtig både for kommunen og vores lokale erhvervsliv. For den er med til at brande kommunen. Begge parter har en fælles interesse i, at Greve positionerer sig som en attraktiv erhvervskommune for at sikre fastholdelse og tiltrækning af virksomheder, investorer og kvalificeret arbejdskraft. Derfor håber jeg, at alle de virksomheder, der af Dansk Industri får en invitation til at deltage i erhvervsklimaundersøgelsen, vil benytte sig af det, siger Pernille Beckmann.

Greve har fokus på at understøtte vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv
I de sidste mange år har Greve Kommune i tæt dialog med erhvervslivet arbejdet på at skabe gode vilkår for erhvervslivet med afsæt i en vækstpolitik. Dette arbejde vil fortsætte i kommunens nye Vækst- og Erhvervspolitik for 2019-2022, som offentliggøres den 23. maj 2019.

- Vi arbejder med at færdiggøre den nye Vækst- og Erhvervspolitik, der skal understøtte vækst- og udvikling i det lokale erhvervsliv. Hvad det konkret indebærer, kommer vi tilbage til, når vi på et Round Table i maj mødes med det lokale erhvervsliv, fortæller Pernille Beckmann. Hun er løbende i tæt kontakt med erhvervslivet, fx når hun er på virksomhedsbesøg med kommunaldirektøren, erhvervs- og turistchefen og lokalpolitikeren Morten Dahlin.

- Formålet med disse besøg er at tage temperaturen på, hvordan virksomhederne trives i kommunen. Vi vil gerne vide, om virksomhederne oplever, at de får den hjælp og de tilbud, de har brug for af kommunen, fortæller Pernille og tilføjer: Vi vil også have erhvervslivets forslag til, hvordan Greve Kommune kan blive endnu mere erhvervsvenlig. 

Virksomhederne skal mødes i øjenhøjde
Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed har som daglig leder af ErhvervsCentret ansvaret for, at de lokale virksomheder oplever, at de med ErhvervsCentret har en hurtig og nem indgang til information og hjælp fra Greve Kommune. Hun er daglig i kontakt med mange virksomheder og tager gerne en snak med dem om, hvad deres udfordringer er. Det glæder hende, at den seneste vækstanalyse fra IRISGROUP viser, at Greves erhvervsliv trives, er i vækst og skaber mange nye arbejdspladser særligt inden for bygge- og anlæg og transport og logistik.

- Greve har gennem flere år fået en god placering i Dansk Industris måling af erhvervsklimaet i de danske kommuner. Vi vil gerne igen ligge i front. Derfor fokuserer vi på at være i en god dialog og et tæt samarbejde med virksomhederne. Vi tror på, at det er vejen frem til at skabe endnu bedre vilkår for virksomhederne, siger Tina Charlotte Koeffoed.

Billedtekst: Borgmester Pernille Beckmann håber, at de lokale virksomheder vil deltage i Dansk Industris undersøgelse af Greve Kommunes erhvervsvenlighed. Undersøgelsen gennemføres i april og maj 2019 blandt udvalgte lokale virksomheder med adresse i Greve Kommune.

 

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk