CADXpert: ErhvervsCentrets mødelokaler er ideelle til vores kurser

CADXpert 005.jpg

Vil du leje mødelokale i samme hus som Niels Stoffer fra CADXpert, der hjælper blandt andet tegnestuer med at bruge de nyeste Autocad programmer til at tegne og visualisere bygninger? Du behøver ikke have kontor i ErhvervsCentret for at kunne leje mødelokaler her.

Niels Stoffer, der er indehaver af Horsensvirksomheden CADXpert, er godt tilfreds med at have et kontor i ErhvervsCentret i Greve. Her bruger han og kollegerne flittigt mødelokalerne til kursusaktiviteter for aktører i byggebranchen, da de fysiske rammer i erhvervshuset på Korskildelund 6 er præsentable og professionelle til formålet.

 Det er perfekt at leje mødelokaler i ErhvervsCentret. Stemningen i huset er god, og det samme er omgivelserne, servicen og den geografiske placering i et grønt erhvervsområde tæt på motorvejen med fri parkering udenfor hoveddøren. Det vurderer Niels Stoffer, som ejer og driver CADXpert sammen med en partner. Niels er uddannet bygningskonstruktør og har arbejdet som forhandler af software til byggebranchen i mange år, inden han valgte at starte egen virksomhed i august 2006.

- Min kompagnon og jeg er stolte af, at vi kom godt fra start med vores egen virksomhed i en tid, hvor krisen ramte byggebranchen med et hårdt slag. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen, og allerede efter halvandet år fik vi opbygget en god egenkapital. Det gik så godt med vores salg af Autodesk løsninger, at vi efter halvandet år som forhandlere af dette produkt vandt en amerikansk pris. I 2010 satte vi os det mål, at vi ville have flere kunder på Sjælland. Derfor besluttede vi at etablere en afdeling syd for København, da vi ikke ville ind til centrum og bruge tid på at holde i kø. Vi kiggede efter et pænt sted med en god beliggenhed. Vores valg faldt helt naturligt på ErhvervsCentret, da her er adgang til professionelle mødelokaler, siger Niels.

Mødelokalerne bruges til at oplære kunder og ledige i Autodesk programmer
Som leverandør af Autodesk totalløsninger og kurser i alle fag til byggebranchen har firmaet i dag travlt, da kunderne, der repræsenterer byggebranchen, stadig har meget at lave. CADXpert lever også af at installere soft- og hardware til tegnestuer i København.

- Vores kunder, der blandt andet er bygningskonstruktører, ingeniører, arkitekter og tekniske tegnere, bruger Autodesk programmerne til at visualisere bygninger tredimensionelt og producere plan- og arbejdstegninger til brug for håndværkerne samt fotorealistiske illustrationer af mulige byggetekniske løsninger samt analyser af lys og luft i bygningen. Så kan man fx via en animation opleve at ’gå ind i den’ og se den indefra og eksempelvis fornemme, hvordan lyset kastes ind i bygningen, hvordan farverne på væggene og placeringen af en ny væg virker. Vi holder løbende kurser i de produkter, vi forhandler, så vores kunder lærer alle finesserne ved programmerne, fortæller Niels.

CADXpert har også gode erfaringer med at bruge ErhvervsCentrets mødelokaler til at uddanne ledige i Autodesk programmer i samarbejde med Jobcentre i hele landet. Og det med gode resultater idet cirka halvdelen af kursisterne kommer i arbejde efter at have været på kursus, oplyser Niels.  

- Når vi kommer med vores undervisnings set-up, passer det bare lige ind i stedets rammer. Det får os til at fremstå professionelle. Vi får ro og overskud til at koncentrere os om at være nærværende over for kursisterne, understreger Niels og fortsætter: Det er en fordel, at stedet ligger tæt på alt – også lufthavnen. Det er nemt og hurtigt at komme hertil. Du slipper for at blive udfordret af trafikken og parkeringsproblemer. Han vil klart anbefale stedet til andre, der er på udkig efter et præsentabelt mødelokale i hovedstadsområdet tæt på alt. 

Billedtekst: Vil du leje mødelokale i samme hus som Niels Stoffer fra CADXpert, der hjælper blandt andet tegnestuer med at bruge de nyeste Autocad programmer til at tegne og visualisere bygninger? Du behøver ikke have kontor i ErhvervsCentret for at kunne leje mødelokaler her.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: 21305004, mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk