Copenhagen Light Production sætter scenen i Karlsunde og til festivaler og koncerter i hele verden

IMG 1882

Endnu en spændende og nyskabende virksomhed har valgt at flytte til Greve Kommune. Christian og Michael Nørgaard og Copenhagen Light Production er flyttet ind i store flotte kontor- og lagerlokaler på Metalgangen i Karlslunde.

En solskinsrig eftermiddag lagde vi vejen forbi Copenhagen Light Production A/S, i Karlslunde, hvor adm. direktør Christian Nørgaard viste os rundt, og vi ved selvsyn kunne konstatere, hvor meget udstyr, der skal til at supportere festivaler, koncerter og events i alle afskygninger med mobilscener og lysudstyr samt store mængder af såvel generatorer som andet strømmateriel.

Borgmesteren, den på tidspunkt for besøget formand for Integrations- Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget samt erhvervs- og turistchefen har besøgt Copenhagen Light Production – i daglig tale forkortet til CLP – i Karlslunde, som siden 1989 har leveret tekniske løsninger ikke alene i Danmark, men også rundt omkring i Europa og USA.

Indendørs- og udendørs scene- og lysudstyr samt generatorstrøm hitter i ind- og udland

Grunden, de højloftede lagerlokaler og tilhørende kontorer på matriklen i Karlslunde er nyindrettet, strækker sig over 8.000 kvadratmeter, og vidner om den positive kundetilgang CLP har oplevet, inden for de seneste år. Og når valget faldt på Greve, skyldes det ikke mindst matriklens ideelle placering tæt på motorvej og lufthavn, som giver nem adgang til resten af landet og Europa.

IMG 1913
Michael Nørgaard, Torben Hoffmann og Pernille Beckmann fotograferet foran en af CLP's signatur mobilscener.

–Det er en imponerende maskinpark, og positivt at se tilflyttervirksomheder, som CLP, i Greve, markere sig ikke kun lokalt, men i resten af landet og også uden for Danmarks grænser, inden for en branche som underholdning, som man velsagtens kan betegne som en niche, der henvender sig til et meget specifikt kundesegment, siger Pernille Beckmann og tilføjer: Det er utroligt så meget strøm, der kan stables på benene, også i nødstilfælde ved svigt eller fejl på almindelige installationer.

Udvidelse og samarbejde om miljø og affaldshåndtering

Christian og hans bror, Michael Nørgaard, som han driver CLP sammen med, fortæller, at de gerne vil udvide og fx indgå i et samarbejde med de øvrige virksomheder bl.a. i forhold miljøhensyn og affaldshåndtering.

–Det er i min optik afgørende, at kommunens virksomheder ikke bare er bevidste om de klima- og miljømæssige hensyn, der skal tages for at passe på naturen i området, og positivt, at CLP også arbejder på den front, bemærker Torben Hoffmann, i forlængelse af CLP's ønske om at udvide pladsen omkring ejendommen.

IMG 1928
Borgmester Pernille Beckmann og den på tidspunktet for besøget formand for Integrations- Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, Torben Hoffmann foran CLP's lokaler i Karlslunde.

CLP er en virksomhed i vækst

CLP udlejer teknik og udstyr, mobilscener og generatorer til en lang række messer, festivaler, events, koncerter og shows og firmaets ydelser omfatter alt fra opsætning af specifikt udstyr, såvel eget som kundernes til at planlægge full-service-events i tæt samarbejde med deres kunder. De tilbyder også at afvikle shows og events, og de transporterer udstyr, både deres eget og kundernes. Netop CLP’s evne til at planlægge hele shows, er en af årsagerne til deres store vækst, som har muliggjort flytningen til matriklen i Karlslunde.

Christian Nørgaard fortæller, at det går godt for CLP, og at det bliver stadig mere almindeligt, at arrangører lejer udstyr og afviklere i stedet for at købe udstyr, der er dyrt både at investere i og opbevare mellem events.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Direkte: 2130 5004 og e-mail tck@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 3691 5249 I Mobil: 2245 1265 og e-mail: atk@greve.dk.

IMG 1890 2

Om CLP

Christian Nørgaard driver Copenhagen Light Production – i daglig tale CLP – sammen med sin bror, Michael Nørgaard på Metalgangen i Karlslunde, hvor de opbevarer en enorm mængde elektronik, kabler, generatorer og andet udstyr.

IMG 1902

Lys, lyd og strøm

CLP leverer sceneløsninger og lys, lyd og generatorer til koncerter, festivaler, messer, byfester, sportsarrangementer, politiske møder, teaterforestillinger, shows og andre events. Michael Nørgaard opfinder og udvikler desuden nye og alternative løsninger til lyssætningsønsker, tekniske krav, især i forbindelse med mobilscener.

 

IMG 1886

Vis os din virksomhed

Hvert år besøger Greves borgmester, formanden for Integrations, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, kommunaldirektøren og erhvervschefen en lang række lokale virksomheder med det formål at drøfte, hvordan Greve Kommune kan blive endnu bedre til at understøtte de lokale virksomheders muligheder for vækst og udvikling.

Vil du også gerne have virksomhedsbesøg?

 

IMG 1874 4

Greve-Solrød Erhvervsservice

Ved du, at du som iværksætter kan få gratis hjælp, tips og råd i ErhvervsCentret/Greve-Solrød Erhvervsservice.

Kontakt erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen for yderligere information.

Telefon 3691 5003

kah@greve.dk