Digital papirvarevirksomhed i Greve har succes på nettet

IMG 3040

Borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær og erhvervschef Tina Charlotte Koeffoed har besøgt PaperDeluxe til en snak om digital virksomhedsdrift og behovet for netværk, når man som Betina nærmest bliver selvstændig over natten.

For mindre end et år siden skiftede Betina Funch Rasmussen jobbet som handicapleder i Hvidovre Kommune ud med livet som selvstændig, på Geminivej i Greve, hvorfra hun driver webshoppen PaperDeluxe. Opstarten har været forrygende, selvom Betina ikke lægger skjul på, at det er en stor omvæltning og at man ikke som selvstændig oplever den samme umiddelbare hjælpsomhed og adgang til sparring, man fx har med en kommune som arbejdsplads.

IMG 3006
Direktør i PaperDeluxe, Betina Funch Rasmussen, viser rundt på lageret på Geminivej i Greve.

Det første man bemærker, når man træder ind i kontor- og lagerbygningen i nr. 4 på Geminivej, der støder op til Ishøj Mekaniske, som ejes og drives af gamalen, Allan Rasmussen, er ni fuldt udstyrede europapaller med duge, servietter, pynt, bord- og menukort. I denne måned handler udstillingen om årets kommende konfirmationer, men PaperDeluxe sælger alt inden for borddækning til enhver begivenhed, fx bryllup og barnedåb. Ved indgangen står der desuden to store kasser fyldt til bristepunktet med pakker klar til at blive sendt af sted og pynte konfirmations- fødselsdags- og andre festlige borde rundt omkring i landet.

–Jeg ynder at sige, at på paperdeluxe.dk finder du alt, du skal bruge for at gøre din anledning til noget særligt. Hvad enten det er barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller bryllup, begynder festen her hos os. Vi har alt fra invitationer og bordkort, til servietter og bordpynt, samt alt det du skal spise og drikke af i kvalitetsengangsservice, fortæller virksomhedens direktør Betina Funch Rasmussen.

Sats på kompetenceløft og sociale medier

Webshoppens digitale tilstedeværelse er selvsagt i højsædet med webshop og regelmæssige opslag på de sociale reservater Instagram, Pinterest og Facebook. Senest er webshoppen også kommet på Google Shopping. Gennemslagskraft på de sociale medier og via Google kræver viden og indsigt i, hvordan man begår sig der. Derfor har Betina Funch Rasmussen været opsøgende og bl.a. deltaget i et seks måneder langt uddannelsesforløb hos Bigum & Co. og i et eftermiddagsseminar om digital markedsføring i ErhvervsCentret i efteråret 2019.

Parallelt hermed har hun hyret ekstern hjælp til pakning, markedsføring, bogholderi, revision og andre serviceydelser i det omfang økonomien tillader det. Betina Funch Rasmussen forventer selv at overtage en række af disse opgaver i virksomheden.

–Det digitale landskab fylder mere og mere i detailhandlen og i vores hverdag generelt, og det glæder mig ikke kun, at vi også i Greve ser firmaer som PaperDeluxe have fremgang, men at der satses på at dygtiggøre sig og tilegne sig de nødvendige færdigheder for at drive en succesfuld digital virksomhed, siger Pernille Beckmann.

Miljøvenlige, bionedbrydelige produkter 
Betina Funch Ramussen er meget bevidst om, hvad hendes kunder efterspørger, og i en ’butik’, hvor mere end halvdelen af webshoppens 2.500 produkter er lavet af papir, er langt de fleste fremstillet af FSC-certificeret træ, lavet af vandbaserede farver, bleget på ilt uden kemi, og certificeret med flere miljømærker. Næsten al emballage er desuden 100 % genanvendelig eller komposterbar. 

Samtidig gør de selv meget ud af at bruge FCS-certificerede papkasser til emballage og genbruger også de mange papkasser, de selv modtager varer i, til kundeforsendelser.

– Vi prioriterer salg af miljøvenlige produkter og har fokus på bæredygtighed, fordi vi gerne vil være med til at passe på vores jord, så den ikke bliver unødigt belastet af den måde, vi lever og fremstiller vores varer på. Derfor vælger vi vores produkter ud fra flere forhold, når vi er på udkig efter nye produkter. Og hvis det er muligt, vælger vi altid de miljøvenlige og bæredygtige, fortæller Betina Funch Ramussen.

IMG 2991
Kommunaldirektør Claus Thykjær taler bæredygtighed i forbindelse med servietvalg med PaperDeluxes direktør Betina Funch Rasmussen.

Is Brexit the exit?

PaperDeluxe importerer mange varer fra Polen, Italien og især England, som i januar 2020 tog en dramatisk exit fra det europæiske fællesskab. Det første år gør det ingen forskel i forhold til PaperDeluxes importaktiviteter fra Storbritannien, men herefter kan det blive nødvendigt at søge nye leverandørsamarbejder i andre lande, fortæller Betina Funch Rasmussen, der også sælger papirvarer til Grønland.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Mobil: 2130 5004, e-mail: tck@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 3691 5249/Mobil: 2245 1265 eller e-mail: atk@greve.dk.

IMG 2956 2 1500 Paperdeluxe

Om PaperDeluxe

Webshoppen paperdeluxe.dk flyttede efter 10 år med base i Aarhus, per 1. juni 2019, til Greve, hvor Betina Funch Rasmussen overtog den.

På paperdeluxe.dk finder du alt, du skal bruge for at gøre din anledning til noget særligt. Hvad enten det er er barnedåb, fødselsdag, konfirmation eller bryllup. Det gælder fx invitationer og bordkort, servietter og bordpynt, samt alt det du skal spise og drikke af i engangsservice – fremstillet i miljørigtigt materiale.

IMG 3032 1500

Betina Funch Rasmussen

Direktør, PaperDeluxe, i Greve.

IMG 2957

Vis os din virksomhed

Hvert år besøger Greves borgmester, formanden for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, kommunaldirektøren og erhvervschefen en lang række lokale virksomheder med det formål at drøfte, hvordan Greve Kommune kan blive endnu bedre til at understøtte de lokale virksomheders muligheder for vækst og udvikling.

Vil du også gerne have virksomhedsbesøg?

IMG 2986

Greve-Solrød Erhvervsservice

Vidste du, at du som iværksætter kan få gratis hjælp, tips og råd i ErhvervsCentret/Greve-Solrød Erhvervsservice.

Kontakt erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen for yderligere information.

Telefon 3691 5003
kah@greve.dk