ErhvervsCentret ansætter ny erhvervskonsulent med ansvar for Greve-Solrød Erhvervsservice

47051621 2032073640212295 8896648493054033920 O

ErhvervsCentret har per 1. september 2019 ansat 45-årige Kitt Ambæk Henriksen som ny erhvervskonsulent med ansvar for Greve-Solrød Erhvervsservice.

Ny erhvervskonsulent i ErhvervsCentret med ansvar for Greve-Solrød Erhvervsservice skal være med til at videreudvikle erhvervsserviceindsatsen over for lokale iværksættere og virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune.

Screenshot 2019 10 01 At 09.44.12
Kitt Ambæk Henriksen er 45 år og er per 1. september 2019 ansat i ErhvervsCentret til at hjælpe og vejlede iværksættere og virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune med opstart, drift og forretningsudvikling.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig over at have fået Kitt Ambæk Henriksen med på holdet. Iværksætteri er et centralt fokusområde i Greve Kommunes vækstpolitik. Vi har med Kitt Ambæk Henriksen fået ansat den helt rigtige profil til at være med til at styrke og videreudvikle indsatsen over for lokale iværksættere og virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune, der har brug for vejledning, information og sparring i forbindelse med opstart, drift og udvikling af deres forretning. Kitt kommer fra en stilling som erhvervsfremmekonsulent i Frederikssund Kommune, har masser af erfaring fra det private erhvervsliv bl.a. som direktør i Nyati Safari og Mountain Lodge Norrefjell og markedschef hos Gålå A/S, og så er hun fagligt dygtig og utrolig serviceminded og empatisk. Hun er god til at lytte og sætte sig i iværksætternes og virksomhedernes sted, se muligheder herunder hvad der er af konkrete relevante tilbud og ydelser inden for erhvervsfremmesystemet, man som erhvervsdrivende kan trække på, uanset om man har brug for konkret hjælp på et givent område, savner viden eller inspiration, udtaler Tina Charlotte Koeffoed som er daglig leder af ErhvervsCentret.

Så er du iværksætter eller har du virksomhed i Greve Kommune eller Solrød Kommune og har du brug for hjælp til at realisere din drøm, eller brug for viden, inspiration eller sparring inden for fx strategi og forretningsudvikling, import og eksport, salg og markedsføring, digitalisering, robotteknologi m.m. Og har du lyst til at deltage i spændende erhvervsfaglige kurser og arrangementer eller brug for at netværke med andre erhvervsdrivende, eller er du i tvivl om, hvad der findes af relevante tilbud og ydelser inden for erhvervsfremmesystemet, samt hvem du skal tale med, så ring eller skriv til os, udtaler Tina Charlotte Koeffoed.

 

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: 21 30 50 04 og e-mail atk@greve.dk  Kitt Ambæk Henriksen: 36 91 50 00 og e-mail kah@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 36 91 52 49 eller mobil: 22 45 12 65, atk@greve.dk.

Tina (7) IR Sep.15

Kontakt

Tina Charlotte Koeffoed 
Erhvervs- og turistchef 
 
Telefon 2130 5004 
tck@greve.dk

IMG_0071.jpg

Kontakt

Kitt Ambæk Henriksen
Erhvervskonsulent


Telefon 3691 5003
kah@greve.dk

Når Vedtægterne Skal Ændres Arbejdsfil 3

Greve-Solrød Erhvervsservice

Greve-Solrød Erhvervsservice hjælper iværksættere og virksomhedsejerei Greve Kommune og Solrød Kommune med at realisere drømme og tilbyderviden, inspiration og sparring inden for fx strategi og forretningsudvikling, import og eksport, salg og markedsføring, digitalisering, robotteknologi m.m.