Få en boblende start som iværksætter og mød Champagne For Alle

Champagne For Alle Dinna Michael.JPG

Michael og Dinna fortæller om deres champagneeventyr på næste opstartsmøde for nye iværksættere. Du kan møde parret den 6. december 2018 i ErhvervsCentret og høre, hvordan de fik en boblende start med forretningen Champagne For Alle.

På næste opstartsmøde for nye iværksættere får du en boblende fornemmelse i kroppen, hvis du møder op for at finde ud af, hvad der skal til for at kickstarte din nye tilværelse. Du får tips og tricks til at lykkes med de første vigtige trin i opstartsfasen, ligesom du kan udveksle erfaringer med andre ligesindede. Du får også historien om, hvordan en hovedkulds forelskelse i champagne blev til en idé om at sælge de perlende bobler til alle via private champagnesmagninger, opslag på Facebookside og en webshop. Idéen blev til handling. Den tog hurtigt fart og udviklede sig til en lovende forretning på et år.

Greve-Solrød Erhvervsservice holder opstartsmøde for borgere i lokalområdet, der overvejer eller som allerede har etableret sig med egen virksomhed. Det sker torsdag den 6. december kl. 16.30 til 20.30. Det er gratis at deltage, men husk tilmelding på ErhvervsCentrets hjemmeside her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/82/

36-årige Michael Arbo, der er indehaver af Champagne For Alle, kommer med hustruen Dinna Arbo for at fortælle om deres champagneeventyr. Ingen af dem havde hverken talt om eller drømt om, at deres liv skulle udvikle sig i den retning. Det skete bare med lynets hast. Eventyret begynder med, at han var vild med at drikke de dyre dråber, og hun synes, det smagte fantastisk men var en vanvittig dyr passion.

- Jeg har i de sidste mange år købt og smagt på en utrolig masse dejlig champagne. Jeg mødte en del modstand hos min bedre halvdel på grund af prisen. Men så en forårsdag talte vi om, at vi burde køre ned og udforske Champagne og møde de franske vinbønder og finde nogle gode flasker i Crand Cru områderne, der både smags- og kvalitetsmæssigt matcher vores smag til en pris, hvor alle kan være med. Og det gjorde vi. Og spontant fra den ene dag til den anden skaffede vi CVR-nr., fik importrettigheder og oprettede en Facebookside, hvor vi delte vores rejse. Og afsted det gik. På nul komma fem eksploderede interessen, erindrer Michael.

Fik hurtigt 5000 følgere på Facebook og sælger nu også champagnekasser
Den første champagnesmagning blev afholdt til en fødselsdag i Greve, hvor parret i øvrigt selv bor og har indrettet sig med en champagnekælder, der på grund af succesen allerede er ved at være for lille. Michael vurderer, at en af årsagerne til succesen ligger i, at de er i løbende dialog med deres kunder på Facebook.

- Vores holdning er, at champagne langt fra er forbeholdt nytårsaften og bryllupper. Champagne er for os en hverdagsluksus, man skal unde sig selv og sin omgangskreds. Vi er lykkedes med at gøre champagne til hver mands eje ved at være aktive på vores Facebookside. Her fortæller vi i ord, billeder og via video om, hvordan champagne kan nydes i hverdagen, uden der nødvendigvis behøver være en bestemt anledning. Vores budskab er, at champagne er en hverdagsluksus for alle. Samtidig vil vi gerne vise, at vi selv er ganske almindelige, travle mennesker med småbørn, fortæller Michael.

Han sagde sit fuldtidsjob op i april 2018 for at gå all in i virksomheden, mens Dinna arbejder som HR- konsulent. En gang hver anden måned er han i Frankrig for at hente ny champagne hjem til kunderne.

- Vi undgår mellemmænd og butikker og kan derfor sælge champagne til en fornuftig pris. Samtidig er det en del af vores koncept, at vi giver kunderne mange gode råd om champagne til smagninger, så de kan fornemme og værdsætte nuancerne og variationen i boblerne, farven, dybden og smagen. De færreste er i øvrigt klar over, at champagne kan drikkes til al slags mad, og at man kan gemme en åbnet flaske champagne i køleskabet i op til fire dage, når bare den forsynes med en champagnestopper, pointerer Michael.

Han glæder sig til at møde en masse lokale iværksætterspirer til opstartsmødet i ErhvervsCentret og dele ud af sine erfaringer med at turde gribe chancen og springe ud som iværksætter for at udleve sin drøm.

 

Program for informationsmødet for iværksættere

16.00 Ankomst og registrering

16.30 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

16.40 Kort præsentationsrunde
Forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

17.00 Vigtige overvejelser i den tidlige opstartsfase - findes der en checkliste?
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

17.30 En iværksætter historie "Få en boblende start på din virksomhed"
v/ Michael Arbo Mortensen og Dinna Iben Arbo fra Champagne For Alle  

18.30 Pause og forfriskning

19.00 Virksomhedsformer, aftaler og andre juridiske forhold
v/ Erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard

19.30 Bogføring, skat og moms når du starter op v/ Christina Schmidt Hansen, Bogførings- og Regnskabskonsulent

20.30 Tak for i dag

Før og efter indlæggene vil der være mulighed for netværk og yderligere dialog med indlægsholderen og de øvrige deltagere. Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er påkrævet via ErhvervsCentrets hjemmeside: erhvervscentret.greve.dk.

Flere oplysninger: Kontakt Dorte Kjærgaard, Udviklingskonsulent, Telefon 36915000, dkd@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman, Kommunikations- og markedsføringskonsulent: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Champagne for Alle Dinna og Martin udenfor.jpg
Se video med Champagne For Alle

Kontakt

Birgit Schaldemose Norman
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
bsn@greve.dk