Få succes som iværksætter med råd fra erfaren massør: Just do it!

Benny Hansen Helse Massage 032.JPG

Benny Hansen har skabt sit eget job med Helse Massage. Hans motto er: Just do it!.

Nye iværksættere kan møde Benny den 15. marts 2018 og høre, hvordan han gennem 25 år har skabt sig en stabil kundekreds.

På årets første opstartsmøde for nye iværksættere får du god mulighed for at tage stilling til, om du skal satse på at blive selvstændig. Du får viden om, hvordan du kommer godt fra start. Du kan også networke med andre i samme situation som dig. Derudover møder du massør Benny Hansen, der i 25 år har ernæret sig som selvstændig med klinik i privatboligen i Solrød.  

Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret, holder møde for borgere, der overvejer at etablere egen virksomhed, eller som allerede har etableret sig og fået de første kunder. Det foregår på Solrød Rådhus torsdag den 15. marts fra kl. 16.30 til 20.30. Det er gratis at deltage, men husk tilmelding på ErhvervsCentrets hjemmeside: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/79/

Til mødet vil Benny Hansen, der er indehaver af Helse Massage, fortælle om, hvordan han er lykkedes med at skabe sig sit eget job ved at give afspændingsmassage til kunder, der har problemer med ryg, lænd eller en skæv hofte. Massagen gives med lange, rolige strøg, der påvirker det centrale nervesystem, så kroppen selv danner smertelindrende stoffer, fortæller Benny:

- Jeg vil gerne delagtiggøre andre i, hvad der skal til for at etablere sig som selvstændig og overleve i en branche med mange konkurrenter og også en del brodne kar. Jeg tænker, at det er vigtigt at fortælle, at det ikke er en drøm, der nødvendigvis går i opfyldelse fra den ene dag til den anden. Omvendt er det også vigtigt at springe ud i det nu og her og prøve det af, hvis man har viljen og energien. Man skal være indstillet på, at det er et langt sejt træk. Det tager tid at bygge en stabil kundekreds op. Du skal være indstillet på, at du skal knokle, være fleksibel og fx arbejde på skæve tidspunkter. Du skal også være bevidst om, at det kan være svært som enmandsfirma at gabe over alt. Det kan blive nødvendigt at købe hjælp til det, du ikke selv er god til, understreger Benny og tilføjer, at han selv har valgt bl.a. at bruge en bogholder og en konsulent til at designe hjemmesiden.

Har fastholdt mange af de samme kunder i 25 år
Bennys tilværelse som selvstændig massør tog fart, da hans kone havde sendt ham på et aftenkursus i afspændingsmassage. Han blev grebet af teknikken og faget og endte med at tage en uddannelse som massør. For han var træt af at have skifteholdsarbejde. Familiemedlemmerne blev hans første kunder i klinikken, som han indrettede i hjemmet på Litorinaparken 164 i Solrød. Og så spredte det sig stille og roligt via mund-til-øre metoden i nabolaget, at Benny kunne bruge sine hænder til at afhjælpe muskelspændinger. Herefter er det gået ’slag i slag’ med at få kunder. Flere af de første kunder fra opstarten for 25 år siden kommer stadig til behandling hos Helse Massage for at forebygge problemer med smerter og stress i kroppen.

- For mig har det gennem alle årene været vigtigt at være ærlig omkring, hvad jeg kan hjælpe kunderne med samt optræde etisk korrekt og overholde alle aftaler. Det er vigtigt i min branche, at du som massør registrerer dig som behandler og hurtigt henviser folk til lægen eller en anden type behandler, hvis du ikke selv kan hjælpe kunden med problemet. Selv giver jeg højest tre behandlinger, hvis en kunde ikke kan mærke en bedring, pointerer Benny.  

Program for informationsmødet for iværksættere

Før og efter indlæggene vil der være mulighed for netværk og yderligere dialog med indlægsholderen og de øvrige deltagere.

Program

16.00 Ankomst og registrering på Solrød Rådhus

16.30 Velkommen til nye iværksættere i Solrød Kommune og Greve Kommune 
v/ Niels Hörup, Borgmester i Solrød Kommune

16.40 Kort præsentationsrunde 
Forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

17.00 Vigtige overvejelser i den tidlige opstartsfase - findes der en checkliste? 
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklings- konsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

17.30 "Just do it" 
v/ Benny Hansen, Indehaver, Helse Massage: Benny fortæller sin historie og deler ud af sine erfaringer.

18.15 Pause og forfriskning 

18.30 Iværksættervagten åbner - få svar på dine spørgsmål 

Bogføring, skat og moms når du starter op 
 

Virksomhedsformer, aftaler og andre juridiske forhold  

Forretningsmodel, produkt og prissætning  

20.30 Tak for i dag

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er påkrævet via ErhvervsCentrets hjemmeside: erhvervscentret.greve.dk.

Flere oplysninger: Kontakt Dorte Kjærgaard, Udviklingskonsulent, Telefon 36915000, dkd@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman, Kommunikations- og markedsføringskonsulent: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk 

Kontakt

Birgit Schaldemose Norman
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
bsn@greve.dk