Fotoudsmykning skal sprede ro og hygge i ErhvervsCentret

Michael Dyrberg billeder væg.jpg

Michael Dyrberg udstiller fotografier med lokale motiver fra naturen og stranden i Greves lokale erhvervshus. Her skal de sprede ro og hygge indtil udgangen af 2018. Fotografierne findes i både sort/hvid og farver.  

Efterårets og vinterens mørke og ustadige vejr med blæst, regn og måske sne er uundgåeligt på vej. Og så er det rart at komme inden døre og blive mødt af fotografier med motiver fra naturen og stranden ved Køge Bugt. Billederne er taget og fremkaldt af Michael Dyrberg, der i dag er selvstændig fotograf. Fra november og året ud kan fotografierne i både sort/hvid og farver ses i ErhvervsCentrets fællesarealer i Greve på Korskildelund 6.   

63-årige Michael Dyrberg, der oprindelig er uddannet jurist, har altid været fascineret af at fotografere. Lige fra han var barn, har han holdt af at fotografere motiver ude i naturen omkring og langs Køge Bugt, hvor han er opvokset og stadig bor. Specielt træer er hans yndlingsmotiv. Som lille dreng lånte han forældrenes kamera, og i 1972 fik han sit eget første spejlreflekskamera. Siden da har han udskiftet det 19 gange.

- Jeg har altid været vild med at indfange et smuk motiv ude i naturen og langs den brede sandstrand, vi er så heldige at have her på Sydkysten, siger Michael med et smil, da han indfinder sig i ErhvervsCentret for at sætte sine fotografier op på væggene.

Han fortæller, at fotografierne før har været udstillet i A-Fys i Solrød og lige er blevet taget ned af væggene hos et af de lokale biblioteker. Nu glæder han sig til at udstille i ErhvervsCentret. Det har han ventet på i halvandet år, fordi der er mange, der gerne vil udstille i ErhvervsCentret.

- Jeg oplever, at det er utrolig afslappende og afstressende at begive sig ud i den friske luft med kameraet i hånden og lade sig overrumple af virkeligheden og finde et motiv og formidle en stemning og historie om stedet. I gamle dage, hvor du brugte rigtig film i fotoarbejdet, var der ikke noget bedre end at komme ind i mørkekammeret og finde fremkaldervæsken frem, siger Michael.

Sprang ud som professionel fotograf i en moden alder
Det er først i en moden alder, at Michael sprag ud som professionel fotograf. Karrieren tog i den spæde ungdom en drejning, hvor jobbet kom til at handle om at sælge flyvemaskiner, taxaflyvning og senere elektroniksoftware i Danmark og Norge. Men siden 2013 har han for alvor ville leve af at fotografere. I dag sælger han til både virksomheder og private. Han er også fast husfotograf for den lokale erhvervsforening Greve-Solrød Erhverv. Så han er altid at finde med et kamera i hånden til faglige netværksmøder og sociale arrangementer i Greve og Solrød.

- Jeg har mange fotoopgaver for lokale virksomheder, der har brug for billeder af medarbejdere og produkter til deres hjemmeside og andre reklameformål. Jeg fotograferer også meget til events og fester, fortæller Michael.     

De udstillede fotografier i ErhvervsCentret kan smykke både kontor og hjem. De kan bestilles og leveres i forskellige formater fra 40x50 cm til 70x100 cm. Der kan frit vælges mellem sort-hvid eller i farve. Fotografierne printes på kvalitets fotopapir, signeres og monteres i standard rammer. 

- Jeg har det godt med at være blevet selvstændig i en moden alder. Jeg hygger mig ved at prøve at leve af det, der altid har været min hobby, slutter Michael.

Fakta om Michael Dyrberg fotografi
For udstilling, salg, spørgsmål eller andet kan du kontakte Michael på mail: michael@dyrberg.dk eller telefon: 2068 5583. Du kan se mere på hjemmesiden: www.michaeldyrbergphotography.dk og

www.michaeldyrbergfotografi.dk

Flere oplysninger: Kontakt Lisette Andersen, ErhvervsCentret: Direkte: 36915000 eller mail: lse@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman, ErhvervsCentret: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

 

Kontakt

Birgit Schaldemose Norman
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
bsn@greve.dk