Fra fire til fjorten medarbejdere på under et år efter tilflytning til Greve

Marketing-Advisor.jpg

Mikkel Haagensen og kæresten Sabrina glæder sig til at få vækstvirksomheden Marketing Advisor til at vokse endnu mere også internationalt. På under et år er antallet af medarbejdere vokset fra fire til fjorten. Bureauet skal snart flytte til nye rammer sandsynligvis i lokalområdet. 

Siden maj 2018 har det unge marketingbureau Marketing Advisor i Greve haft vokseværk lidt ud over det sædvanlige. Ved indflytningen i de nye lokaler i huset på Metalgangen 9C havde ejer og adm. direktør Mikkel Haagensen dengang fire medarbejdere på lønningslisten. I dag har han fjorten, hvoraf de fem er sælgere. Nu er bureauet tæt på at vokse ud af rammerne og derfor på udkig efter noget større helst i Greve. Det fortalte han til borgmesteren på et virksomhedsbesøg en tidlig morgen i marts.

Marketing Advisor er en af de vækstvirksomheder, der sidste år flyttede fra Hvidovre til Greve for at få gode rammer til at skabe vækst, udvikling og nye arbejdspladser. Og det er i den grad lykkedes på ganske kort tid, erfarede Greves borgmester Pernille Beckmann, da hun sammen med Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed kiggede forbi marketingbureauet til en kop kaffe sammen med lokalpolitikeren Morten Dahlin. Gæsterne var nysgerrige efter at vide, hvad virksomheden har succes med at sælge, og hvem kunderne er.

- Vi er sat i verden for at skabe vækst for alle typer virksomheder, der har en ambition om at få flere kunder og øge indtjeningen gennem digital marketing fx via hjemmesiden, Google og Facebook. Vi går ikke efter de små kunder men efter dem med økonomiske muskler. Men mange har stadig den opfattelse, at marketing er ligesom varm luft. Vores mission er at ændre det gængse syn på markedsføring, sagde ejer og adm. direktør Mikkel Haagensen. Han uddybede:

- Vores erfaring er, at hvis du vil skabe vækst i din virksomhed i dag, hvor alt og alle er online, er du nødt til at være synlig på nettet og de sociale medier gennem annoncering og skille dig ud positivt ud fra konkurrenterne. Det hjælper vi kunderne med, og det er vi gode til. For vi er alle unge og vant til at begå os digitalt, og vi gør en dyd ud af hele tiden at følge med udviklingen, der går stærk inden for vores fagområde, pointerede Mikkel, hvis familie næsten alle bor i Solrød.

Ungt team bag Marketing Advisor skal skabe succes internationalt
Den ældste medarbejder hos Marketing Advisor er 32 år, og gennemsnitsalderen er 25 år. For tiden er to af medarbejderne ansat som henholdsvis handels- og grafikerelev. Mikkel, der selv er 30 år, er nybagt far og har 10 års erfaring med salg og marketing. Inden han startede egen virksomhed som 27-årig, har han blandt andet slået sine folder hos Radio100, Danaweb og SpotOn Marketing. Han ansætter løbende nye unge medarbejdere og ser masser af muligheder for at lykkes med at få succes også internationalt.

- Vi får 10-20 uopfordrede ansøgninger hver måned, så vi har gode muligheder for at håndplukke de bedste til at fortsætte vækstrejsen i udlandet. Vores medarbejdere er gode til engelsk og har en bred praktisk erfaring med online marketing og er hurtige til at sætte sig ind i nye formater og teknikker. Derfor tror jeg på, at vi fremover får succes som marketingbureau internationalt. Vores største udfordring lige nu er, at vi har brug for at skifte til større lokaler indenfor tre-fire måneder, fortalte Mikkel.

Gæsterne fra Greve Kommune fortalte, at de går meget op i, om det lokale erhvervsliv oplever Greve som en erhvervsvenlig kommune. De ville derfor høre, om Mikkel og hans kæreste, der også arbejder i marketingbureauet, er tilfredse med at være placeret i Greve, og om medarbejderne ser en fordel i den geografiske placering.

- Her i Greve ligger vi godt logistisk med vores virksomhed. Derfor har vi tænkt os at finde et større sted her i lokalområdet. Min kæreste og jeg bor i Herfølge og har kun 20 minutter på arbejde. Da vi før var placeret i Avedøre Holme, kunne turen til og fra job nemt tage en time. Vores medarbejdere er også glade for det, da det er nemt at komme hertil via motorvejen og nemt at finde en parkeringsplads, sagde Mikkel.   

Billedtekst: Ejer og adm. direktør Mikkel Haagensen glæder sig sammen med kæresten Sabrina til at få vækstvirksomheden Marketing Advisor til at vokse endnu mere også internationalt. På under et år er antallet af medarbejdere vokset fra fire til fjorten. Så nu skal bureauet snart flytte igen til nye rammer – men Mikkel satser på at flytte til et andet sted i lokalområdet. 

Læs mere om marketingbureauet her: www.marketing-advisor.dk 

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk