Greve-Solrød Erhvervsservice søger erfaren erhvervskonsulent

15443063_1235438453209155_3927394968592284815_o.jpg

Greve-Solrød Erhvervsservice, der tilbyder virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune vejledning, sparring og information i forbindelse med etablering, drift og udvikling af deres forretning, søger en ny erfaren erhvervskonsulent.

Kan du svare bekræftende på nedenstående spørgsmål, er du måske den nye erhvervskonsulent vi søger.

-        Jeg interesserer mig indgående for erhvervsområdet.

-        Jeg brænder for at hjælpe og vejlede iværksættere og virksomheder i forbindelse med etablering, drift og udvikling af virksomheden.

-        Jeg har solid erhvervserfaring og kendskab til erhvervsfremmesystemet.

-        Jeg sætter en ære i altid at levere den bedste service

Dine primære arbejdsopgaver

-        Vejlede iværksættere og virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune i forbindelse med opstart, drift og udvikling af virksomheden jf. Lov om erhvervsfremme.

-        Fungere som en nem indgang for erhvervslivet til erhvervsfremmesystemet og de to kommuner.

-        Holde dig opdateret på erhvervslivets generelle udfordringer og vækstdrivere.

-        Være nysgerrig og have fingeren på pulsen i forhold til aktuel viden, som kan konverteres til konkrete tilbud til virksomhederne.

-        Deltage i realiseringen af kommunernes erhvervspolitik.

-        Være med til at videreudvikle iværksætter- og virksomhedsservicen i tæt samarbejde med andre relevante erhvervsaktører.

-        Deltage i relevante erhvervs- og udviklingsprojekter.

-        Planlægge og afholde spændende iværksætterkurser og aktuelle faglige temamøder-/arrangementer for erhvervslivet

-        Fungere som daglig leder på Vækstfabrikken Greve.

-        Facilitere og drive relevante iværksætter- og erhvervsnetværk.

-        Samarbejde med Greve Kommune og Solrød Kommune, Erhvervshus Sjælland, uddannelsesinstitutioner og øvrige relevante samarbejdspartnere.

-        Andre ad hoc-opgaver.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, solid erhvervserfaring og kendskab til erhvervsfremmesystemets mange tilbud. Du har en bred faglig viden om etablering, drift og udvikling af virksomheder og god forståelse for og indsigt i virksomhedernes meget forskellige behov. Du er særdeles kundeorienteret, stærk i såvel skriftlig som mundtlig kommunikation og vant til at kommunikere med mange forskellige målgrupper og på forskellige niveauer af en organisation. Du er engageret, ansvarsfuld og har let ved at opbygge tillidsfulde relationer til andre. Du er en åben, udadvendt og lyttende person og optræder sikkert i såvel faciliterings-, sparrings- som formidlingsrollen.

Du er god både til at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du er en nysgerrig team-player med god energi, som er drevet og motiveret af at skabe resultater. Du har en veludviklet strategisk sans og arbejder struktureret, selvstændigt og målrettet med små og store opgaver.

Du har en solid erfaring med projektledelse og erfaring med følgende it-systemer/portaler: Umbraco, MailChimp, NemTilmeld, samt indgående kendskab til SoMe-værktøjer. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet inden for erhvervsfremmeområdet og/eller har en baggrund som iværksætter/virksomhedsejer. Bil er en nødvendighed i jobbet.

Du vil komme til at indgå i et meget kunde- /serviceorienteret team, der har fokus på, at erhvervsvenligheden og rammerne for at drive virksomhed altid er i top. Du kan selv være med til at præge og forme din stilling, og den rigtige person får i høj grad lov til at nytænke og udvikle vores måde at gøre tingene på. Desuden får du adgang til et stort netværk af både private og offentlige aktører inden for erhvervsfremmesystemet.

Reference
Erhvervskonsulenten refererer til erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, og du skal fra starten være indstillet på deltagelse i eftermiddags- og aftenarrangementer. Der tilbydes løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning og CV snarest muligt og senest søndag den
11. august 2019 til erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed på tck@greve.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og efter persondataforordningen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og der bliver løbende indkaldt til samtaler.

Du kan få flere informationer om stillingen hos Erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed på direkte telefon: 36 91 50 04 eller mobil: 21 30 50 04.

Om ErhvervsCentret
ErhvervsCentret har siden den 1. januar 2012 tilbudt iværksættere og virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune vejledning, sparring og information i forbindelse med etablering, drift og udvikling af deres forretning. Ligeledes fungerer ErhvervsCentret som en nem indgang for erhvervslivet til Greve Kommune. Derudover står ErhvervsCentret for driften og udlejningen af ErhvervsCentrets kontorer og mødelokaler samt Vækstfabrikken Greve.

Du kan læse mere om os på erhvervscentret.greve.dk.

Kontakt

Tina Charlotte Koeffoed
Erhvervs- og turistchef
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.21 30 50 04