Greves nye turistbrochure kan fås på Greves turistbureau i Greve Marina, på biblioteker og forskellige attraktioner i Greve. Den distribueres også til øvrige turistkontorer i Danmark og Sverige.

Greves turistbrochure er nu på gaden i en opdateret version med nye sommerbilleder og nyttige informationer om Greve Kommunes seværdigheder og skønne steder. Brochurens formål er at give turister og borgere inspiration til gode oplevelser og ophold i Greve Kommune. Brochuren er på dansk og oversat til engelsk og tysk, da den også henvender sig til udenlandske turister.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig over, at Greve Kommune igen i år har sin helt egen turistbrochure, der udgives for fjerde år i træk. Den skal gøre turister og borgere opmærksomme på alle de muligheder, der er for at få en række spændende oplevelser i kommunen.

- Greve Kommune er en spændende kystkommune med et væld af forskellige attraktioner og en smuk natur. Jeg er glad for, at vi igen i år udgiver en turistbrochure, som i ord og billeder viser, at Greve har utrolig meget at byde på for borgere og turister i alle aldre, siger Tina Charlotte Koeffoed og fortsætter: Glædeligt er det, at vi nu har fået vores egen store biograf i shoppingcentret Waves. Den er uden tvivl med til at tiltrække flere besøgende fra nær og fjern. Hermed medvirker biografen til at skabe ny forretning til det øvrige erhvervsliv i kommunen, blandt andet oplevelses- og turistindustrien.

Turistbrochuren viser bredden af seværdigheder i Greve
Greves turistbrochure rummer blandt andet et afsnit om Greves otte kilometer lange sandstrand og havnemiljøerne i Greve Marina og Mosede Havn. Brochuren giver også læseren en fornemmelse af historiens vingesus på Greve museum og ved Mosede Fort, Danmark 1914-18. Greves smukke natur bl.a. langs stranden pryder også brochuren i både tekst og billeder. Endelig rummer den også et kapital om Greves aktiviteter for hele familien, herunder Kildebrønde Frugtplantage, Greve Golf og Portalen.

- Vi har noget for enhver smag i Greve – lige fra fantastiske shopping muligheder til en stor, flot svømmehal, smukke kirker, kultur og alsidige musikoplevelser samt gode spisesteder og overnatningsmuligheder på Bed & Breakfast hoteller og Danmarks ældste campingplads lige ved stranden. Det er også oplagt at besøge Greve Kommunes idylliske landsbyer fx på cykel eller tilbringe en hel dag på stranden eller i en af vores havnemiljøer, understreger Tina Charlotte Koeffoed.

Brochuren henviser også til attraktioner i København og nabokommunerne, som kan nås fra Greve på en dagstur. I turistbrochuren er der et afsnit med praktiske oplysninger, herunder nyttige telefonnumre til turistkontoret og apoteket m.m.

Brochurens oplag er på 20.000 eksemplarer. Den udsendes til alle danske og en lang række svenske turistbureauer samt campingpladser og øvrige overnatningssteder og besøgsmål. Den vil desuden være til fri afhentning hos turistbureaet i Greve Marina, VisitGreve i ErhvervsCentret og øvrige relevante lokalsteder. Endvidere er brochuren tilgængelig på VisitGreves hjemmeside, hvor der findes yderligere information om Greves mange oplevelser.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret på mobil: 21305004 eller mail: tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman, ErhvervsCentret på mobil: 22887022 eller mail: bsn@greve.dk

 

Kontakt

Birgit Schaldemose Norman
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
bsn@greve.dk