GSV overtager konkurrent – og styrker vækst og udvikling i Greve

GSV 3

Efter GSV's overtagelse af den tidligere konkurrerende maskinudlejningsvirksomhed Ramirent fik ledelsen virksomhedsbesøg. Det blev til en snak om sammenlægningen, visionerne for grunden i Greve, om ambitioner og udvikling. 

Den 105.000 m2 store grund på Hundigevej, som tidligere husede maskinudlejningsvirksomheden Ramirent Danmark, danner rammerne for GSV Maskinudlejnings nye maskinpark i Greve.

GSV's overtagelse af Ramirent og flytningen til Greve skal styrke vækst og udvikling i Greve.

G.S.V. Materieludlejning A/S er et af landets ældste udlejningsfirmaer. Siden 1964 har den danskejede virksomhed, stiftet af Grunnet, Svendsen og Vaskær (deraf navnet) beskæftiget sig med udlejning af alle former for materiel. GSV har over tid skabt et navn, der er indbegrebet af høj service, stærke kunderelationer, erfarne og dygtige medarbejderne. Sådan skal forretningen fortsat drives efter overtagelsen af Ramirent Danmark i 2019. Baggrunden for købet af Ramirent er interessen for virksomhedens kundesegment og den store grund på Hundigevej, foruden et ønske om at sikre den fortsatte vækst og udvikling af virksomheden og dens medarbejdere fra en større lokation i Greve. Det var budskabet fra regionsdirektør, Jesper Jarmann, på et virksomhedsbesøg i GSV’s nye maskinpark, hvor borgmesteren, kommunaldirektøren og erhvervs- og turistchefen kom forbi til en snak om motivationer for opkøbet.

–GSV servicerer kunder inden for industri og service, bygge og anlæg og det offentlige. Virksomheden er 100 procent danskejet og har 26 moderne afdeling, og er dermed landsdækkende. Efter købet af Ramirent Danmark har GSV i dag 530 medarbejdere, og er markedsførende med 35 procent af markedet, fortalte om konsolideringen af virksomheden i Greve, oplyser Jesper Jarmann.

GSV 6

GSV vil sætte den standard, andre skal hænge i for at følge

Denne devise er fra virksomhedens kernefortælling og står skrevet på flere af det nye domicils vægge.

–Jeg synes rigtig godt om det motto, fordi det er en stærk ambition at have som virksomhed og en som jeg også har for Greve Kommune, hvor vi har en politisk vilje til at understøtte Greves virksomheders fremgang og vækst ved at skabe de bedste rammer og betingelser for erhvervslivet, fortæller Pernille Beckmann, der glæder sig over at kunne byde en så markant virksomhed som GSV Maskinudlejning velkommen til Greve.

GSV 1
På topbilledet er det fra venstre mod højre: Nils Løgstrup, Claus Thykjær, Tina Charlotte Koeffoed, Pernille Beckmann, Jesper Jarmann, Morten Jensen.

–Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger. Som totalleverandør kan GSV levere alt til et byggeprojekt, som fx entreprenørmateriel, stilladser og arbejdsplatforme, lifte og letvogne, skurvogne, moduler og pavilloner, fortæller regionschefen for Greve, Nils Løgstrup.

Og regionsdirektør Jesper Jarmann supplerer:

– Hos GSV forsøger vi at sætte en helt ny standard i branchen på forskellige områder. Vi forsøger bl.a. at gå forrest i branchen i bestræbelserne på at gøre byggeriet mere klimavenligt. En hastigt voksende del af vores maskinpark er således el-drevet, og vi forventer at kunne gøre en forskel her i samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi er en servicevirksomhed og derfor er vi også i fuld gang med at tilbyde nye og digitale services til kunderne, som ikke er set i branchen endnu. Med købet af Ramirent har vi fået endnu større muskler til at kunne udvikle vores forretning og sætte en standard som andre skal hænge i for at følge. Greve-afdelingen bliver en af Europas største og mest moderne lokationer med materieludlejning, når renoveringen er færdig til næste år, fortæller Jesper Jarmann, der sammen med regionschefen for Greve, Nils Løgstrup og den daglige leder af materieludlejningen i Greve, Morten Jensen deltager i rundvisningen, som kulminerer med en tur til tops i kran for borgmesteren, som fra 23 meters høje kan skue ud over den store maskinpark – og Greve.

–Det er positivt, at en virksomhed som GSV kan fortælle, at de indtil videre har haft et godt samarbejde med både Greve Kommune og ErhvervsCentret i forbindelse med overtagelsen af grunden på Hundigevej med hensyn til indhentning af tilladelser og anden praktik, bemærker kommunaldirektør Claus Thykjær i forlængelse af spørgsmålet til regionsdirektøren om af den service, de har modtaget i forbindelse med flytningen til Greve.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og e-mail tck@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 36 91 52 49 I Mobil: 22 45 12 65 og e-mail: atk@greve.dk.

GSV \"

Om GSV

G.S.V. Materieludlejning A/S er et af de ældste udlejningsfirmaer i Danmark og er i dag cirka 530 medarbejdere fordelt på en lang række afdelinger og har således i dag landsdækkende service. Virksomheden har altid beskæftiget sig med udlejning af alle former for materiel til bygge- og anlægsbranchen, offentlige myndigheder, industri samt private.

GSV 4

Borgmester til tops

Borgmester Pernille Beckmanns rundvisning var lidt mere omfattende, end de øvrige deltageres, da hun steg 23 m til vejrs i kran og så Greve fra luften.

Tina (7) IR Sep.15

Kontakt

Tina Charlotte Koeffoed
Erhvervs- og turistchef

Telefon 2130 5004
tck@greve.dk