Integos overtagelse af Fini El-Installation skal styrke vækst og udvikling i Greve    

Intego.jpg

Efter sammenlægningen mellem Fini-El Installation og Intego fik ledelsen virksomhedsbesøg. Her fik de en snak om sammensmeltningen af to virksomheder og visionerne for vækst og udvikling. 

Siden 1973 har danskejede Fini El-Installation fra Geminivej 74 i Greve skabt et navn, der er indbegrebet af høj service, stærke kunderelationer og erfarne, veluddannede medarbejderne. Sådan skal forretningen fortsat drives men fremover under et nyt navn og med en ny ejer, idet Fini El-Installation er blevet solgt til Intego pr. 1. februar 2019. Baggrunden for salget er et ønske om at sikre fortsat vækst og udvikling af virksomheden og dens medarbejdere fra en større lokation i Greve. Det var budskabet fra den nye ejer på et virksomhedsbesøg i Fini Els hidtidige lokaler på Geminivej i Greve, hvor borgmesteren, erhvervs- og turistchefen og lokalpolitikeren Morten Dahlin kom forbi til en snak om visioner bag sammenlægningen.

Den landsdækkende tekniske servicepartner Intego, der er specialist inden for elteknik, mekanik og automation, har længe haft ambitioner om at øge tilstedeværelsen på Sjælland, og 1. februar blev det en realitet. Her overtog virksomheden nemlig aktiviteterne i Fini El-Installation, der tidligere har været nødt til at sige nej til større opgaver og specialopgaver, fordi virksomheden ikke havde den økonomiske styrke til at byde ind på dem. Fusionen af de to virksomheder muliggør nu dette, og processen med sammenlægningen er forløbet smertefrit, vurderer ejeren og ledelsen.

- Vi glæder os til, at vi sammen med vores nye kolleger i Greve kan fortsætte og udvikle det gode samarbejde bl.a. med Greve Kommune. Ingen af Fini El-Installations 50 medarbejdere har sagt deres job op. Alle har overvældende positivt taget imod nyheden om, at vi har overtaget firmaet. De blev fra dag ét koblet på vores IT-system og fik udleveret arbejdstøj med vores logo, men ellers laver de det samme som i går, fortæller Integos adm. direktør Jens Frost Mikkelsen. Han uddyber:

- Vi er meget tilfredse med at overtage en stærk forretning med bred og stor kundeportefølje samt sunde værdier og en kultur, der minder meget os vores, fx når det gælder engagement, ansvarlighed og frihed. Det hele går op i en højere enhed, da vi har overtaget en god og solid kundekreds samt erfarne og veluddannede medarbejdere med stærke kompetencer inden for service, projekter, ABA og termografi.   

Forventer ekspansion og leder efter mere plads i Greve
Integos medarbejdere hjælper hver dag dansk industri og erhverv med at reagere hurtigt ved et driftsstop, servicere produktionsmaskiner eller identificere områder, hvor der kan effektiviseres og optimeres. Efter sammenlægningen har Intego nu 800 ansatte, heraf er 100 lærlinge. 70 medarbejdere befinder sig i Greveafdelingen. Intego har hovedsæde i Aalborg og afdelinger i Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Greve, Grindsted, Hedensted, Herning, Kibæk, Kolding, Nakskov, Odense og Viborg.

Ledelsen, der også tæller, de tidligere ejere af Fini-El Installation, forventer, at Greveafdelingen vil ekspandere meget mere i den kommende tid. Derfor leder ledelsen nu med lys og lygte efter større lokaler på op til 750 kvm. i samme lokalområde i Greve. 

- Hvis vi fx flyttede til Brøndby, ville vi miste medarbejdere. For de ønsker ikke at have længere transporttid til arbejde. Inden den 1. september 2019 skal vi være flyttet til en lokation med næsten dobbelt så meget plads, der skal dække vores behov for kontorarbejdspladser og lager. Potentialet for at vækste er stort. Vi forventer at blive væsentlig flere ansatte her i Greve på industridelen, fortæller den tidligere ejer Thomas Østerbye, der efter fusionen har skiftet titel til salgschef. Han garanterer, at den lokale involvering og sponseringen af sportsklubber i Greve Kommune fortsætter.

Billedtekst: Efter sammenlægningen mellem Fini-El Installation og Intego fik ledelsen virksomhedsbesøg. Her fik de en snak om sammensmeltningen af to virksomheder og visionerne for vækst og udvikling. 

 

Flere info: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

 

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk