Jan fra RLVNT DK er faldet godt til i kontorfællesskab i Greve

RLVNT DK Jan Fugemann.JPG

Vil du bo i samme hus som Jan Fugmann, der er ansat i RLVNT? Lige nu er her ledige kontorer. Du kan også leje mødelokaler i ErhvervsCentret.

I to år har Jan Fugmann siddet hjemme i stuen ved spisebordet i Greve og arbejdet som Country Manager for den svenskejede distributør RLVNT, der har salgskontor i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Benelux, England og Frankrig. Nu er han rykket ind i et kontorfællesskab i Greves lokale erhvervshus ErhvervsCentret. Det valg fortryder han ikke. Han nyder at have fået andre ligesindede, som han kan sparre med på jobbet. 

47-årige Jan Fugmann fra Greve føler sig som en glad mand. Faktisk vurderer han, at han er blevet gladere, efter han den 1. februar 2019 blev en del af ErhvervsCentrets fælles kontormiljø på Korskildelund 6.

- Jeg føler mig godt tilpas og bliver i godt humør, når jeg møder på arbejde i ErhvervsCentret, hvor jeg deler kontor med et par andre mænd på min alder. De er så søde, og vi hygger. Det sociale aspekt ved at indgå i et kontorfællesskab motiverer mig. Jeg får energi af at være sammen med andre. Jeg kan godt lide det. Før havde jeg ingen kolleger. Jeg sad dårligt ved spisebordet og blev forstyrret af børnene, når de kom hjem. Jeg følte, jeg altid var på arbejde, fordi mit hjem var min arbejdsplads, fortæller Jan Fugmann, der har en lang karriere i fotobranchen bag sig hos Canon, Sony og Fujifilm som salgsansvarlig og nordisk produktchef af fotoudstyr.

Han kendte ikke ErhvervsCentret på forhånd men fandt frem til stedet, da han googlede ’kontor i Greve’. Han bestilte en fremvisning og hilste på nogle af lejerne i huset og faldt straks for stedets atmosfære. 

- De naboer, du møder i kantinen eller foran kaffemaskinen, er søde, venlige og hilser. Jeg har på kort tid lært mange af de andre naboer at kende. Jeg kan mærke, at jeg får meget mere ud af dagen, efter jeg er flyttet ind i ErhvervsCentret, fortæller Jan Fugmann, der er stolt af at arbejde i et ungt firma drevet af passion for fitness, innovation, sundhed og teknologi.

Sælger fremtidens gadgets
Jan Fugmanns vigtigste opgave er at opsøge sportsbranchen og branchens netværk og vise dem alle mulighederne, de har med de produkter, som RLVNT distribuerer. Firmaet har haft en stærk og hurtig vækst siden opstarten i 2012. Indtil videre er Jan den eneste medarbejder i Danmark. Men kollegerne fra hovedkontoret i Sverige kommer snart på besøg i ErhvervsCentret. 

- Det giver mening for mig at arbejde med produkter, som gør livet sjovere og sundere for dem, der træner med vores produkter fx under løb eller cykling. Et af de mest populære produkter, vi distribuerer, er en Hometrainer med varemærket ”Wahoo”. Produktet består af en enhed, du placerer cyklen i. Den er så forbundet med en skærm, hvor du cykler eller løber live med resten af verden i et univers, som i dag har over en halv million brugere. ”Zwift” er et andet mærke inden for E-Sport, og det vokser vildt, fortæller Jan Fugmann.

Billedtekst: Vil du bo i samme hus som Jan Fugmann, der er ansat i RLVNT? Lige nu er her ledige kontorer. Du kan også leje mødelokaler i ErhvervsCentret. 

Vil du vide mere om ErhvervsCentrets ledige kontorer og mødelokaler, så kontakt Henriette Sindlev Andersen på mail: hsa@greve.dk eller telefon: 0045 36915009.

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk