Kinder and Kids i Greve stormer frem og investerer i fremtiden

IMG 1802

Nickolass Urup-Madsen driver virksomheden Kinder and Kids og søsterselskaberne Import for Kids og Onlinekids. Kinder and Kids, som tilbyder alt inden for babyudstyr, børnetøj, samt møbler og interiør til børneværelset, vækster massivt i disse år.

Noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i de store lagerlokaler på Greve Main, er legetøj i lange baner – fra gulv til loft i alle afskygninger fra nogle af verdens mest kendte legetøjsproducenter.

Borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær og erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed, har besøgt Kinder and Kids, hvor de vækster i så raskt et tempo, at de er ved at vokse ud af lokalerne på Greve Main.

Et udpræget iværksætter- og entreprenørgen har hjulpet legetøjsimportøren i vej

Nickolass Urup-Madsen ejer virksomheden og er selv ud af en familie af entreprenører, der har rejst rundt i hele verden. Derfor har det måske altid ligget i generne og kortene, at Nickolass Urup-Madsen ville gå iværksættervejen. Og det blev det ’sæsonløse’ børneudstyr, som kan sælges året rundt, der blev hans kerneforretning.

–Der er mindre udsving, men der er altid i salg i legesager. Og ja, konkurrencen er stor, men der vil være en efterspørgsel på børneudstyr, så længe der er børn. Jeg indrømmer, at varen var mindre væsentlig, da jeg startede. Hvis jeg skulle lave noget, skulle det kunne blive stort, fortæller Nickolass Urup-Madsen, omgivet af bl.a. dansk, canadisk og tysk legetøj i enorme mængder og overvejende i bæredygtige materialer.

Massiv vækst betyder øget lokalebehov

Der er i øjeblikket 30 procent flere varer på vej i containere, end der er plads til på hylderne og Kinder and Kids har brug for at kunne udvide 1-2 gange mere, enten ved selv at bygge eller ved at leje lagerplads – de nuværende højloftede lagerlokaler– skaffede Nickolass Urup ved at ringe til Tina Charlotte Koeffoed i ErhvervsCentret.

–Det er kendskab til de lokale forhold, der er med til at binde folk sammen. Samtidig ved vi, hvad der sker erhvervsmæssigt rundt om i kommunen, fortæller Tina Charlotte Koeffoed.

–Det er ikke længe siden, vi udvidede, men det går simpelthen så stærkt, at vi inden for 1-2 år får brug for endnu mere lagerplads, og vi vil blive i Greve. Men det er almindelig kendt, at det ikke er nemt at finde lagerlokaler i Greve Kommune, som kan opfylde vores behov for lagerplads. Derfor er det mit håb, at der også i forlængelse af dette besøg, vil blive åbnet nogle døre i forhold til at finde egnede lokaler, fortæller Nickolass Urup-Madsen, da vi besøger ham på lageret i Greve.

IMG 1817 2
Nickolass Urup-Madsen viste rundt i den enorme lagerhal fyldt med kvalitetsbevidst legetøj.

Den store teknologiske forskel

–Min it-baggrund har været helt afgørende, vi er fuldautomatiske med iPads, bogholderi, scanning, varelevering, og fordi vi arbejder fra bunden og op og ligesom de største selskaber er struktureret som en indkøbsforening, har vi særlige logistikaftaler. Vi har på denne måde hele vejen igennem haft et godt købmandsskab, især fordi dem vi laver aftaler med, tror på os, fortæller Nickolass Urop-Madsen.

In-house softwareudvikling

Intelligensen omkring softwareudviklingen har de selv bygget op. Kinder and Kids har en decentral server, og så er det tanken, at de inviterer deres kunder til at bruge systemet og 'rykke ind hos dem', hvilket de tager 10 procent af avancen for at administrere – fakturering og indfortoldningen kører superoptimeret. ­

–Det er vores allerstørste force, at vi ser kommercielt på it, vi superoptimerer hele tiden – og tilbyder en rimelig kortlagt vej, selvom den er brolagt med kurver og sving, afslutter Nickolass Urop-Madsen.

IMG 1050
Nickolass Urup-Madsen viser borgmester Pernille Beckmann og kommunaldirektør Claus Thykjær rundt hos Kinder and Kids.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Direkte: 2130 5004 og e-mail tck@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 3691 5249 I Mobil: 2245 1265 og e-mail: atk@greve.dk.

 

IMG 1808 2

Om Kinder and Kids

Kinder and Kids, som også omfatter de to søsterselskaber Import for Kids og Onlinekids, tilbyder et imponerende stort sortiment af kvalitetsprodukter inden for babyudstyr, børnetøj og sko, møbler og interiør til små mennesker.

IMG 1052

Vis os din virksomhed

Hvert år besøger Greves borgmester, formanden for Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget, kommunaldirektøren og erhvervschefen en lang række lokale virksomheder med det formål at drøfte, hvordan Greve Kommune kan blive endnu bedre til at understøtte de lokale virksomheders muligheder for vækst og udvikling.

Vil du også gerne have virksomhedsbesøg?

IMG 1819 2

Greve-Solrød Erhvervsservice

Vidste du, at du som iværksætter kan få gratis hjælp, tips og råd i ErhvervsCentret/Greve-Solrød Erhvervsservice.

Kontakt erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen for yderligere information.

Telefon 3691 5003

kah@greve.dk