Klingenberg Anlæg og Kloak gror og bød borgmester indenfor 

Klingenberg Anlæg og Kloak snak.jpg

De to indehavere af Klingenberg Anlæg og Kloak og den ene arbejdende hustru samt en nyansat tog imod Greves borgmester og erhvervs- og turistchef på et virksomhedsbesøg. Her fik gæsterne et indblik i den rivende udvikling, virksomheden har været i indenfor de sidste tre år. 

I Karlslundes industrikvarter på Drejergangen 1A er Klingenberg Anlæg og Kloak i september 2018 rykket ind i større og nyrenoverede lokaler, hvor Gaveposen.dk tidligere havde kontor og showroom. Entreprenørvirksomheden er vokset tæt på 100 procent inden for de sidste 3 år. Væksten i både omsætning og indtjening skal fortsætte. Derfor går virksomheden bevidst efter større entrepriseopgaver på op til 10 millioner kr., og en ekstra mand er lige kommet til. Det fortalte de to ejere på et virksomhedsbesøg. 

Den danskejede Grevevirksomhed Klingenberg startede op i 1939 som et enkeltmandsfirma med maskinudlejning som formål. Poul Klingenberg var en venlig herre, der glædeligt lånte sine køretøjer ud til nabogårdene. Siden da har virksomheden op gennem 70’erne udvidet sine aktiviteter og er vokset støt og roligt. I 2002 overtog en af de nuværende ejere firmaet og rykkede teltpælene op i Hedehusene for så at sætte dem i jorden i Karlslunde. Siden 2011 har virksomheden specialiseret sig i tre brancher inden for kloak, entreprenør og anlæg. Den positive udvikling af forretningen krævede mere plads og resulterede i en flytning inden for kommunegrænsen.

- Vi er faldet godt til i vores nye faciliteter i Karlslunde, hvor vi er glade for at have fået mere plads til at vokse. Vi nyder at arbejde i et lyst og venligt kontormiljø med vores egen terrasse lige udenfor vinduerne. Vi vil fremover gå efter de store opgaver snarere end at være underleverandør, forklarer Niels Hansen, mens han byder borgmesteren Pernille Beckmann og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed velkommen med et stort fad franskbrødsmadder med ost og rød peberfrugt og en kop rygende varm kaffe.

Han fortæller, at virksomheden har gang i flere store projekter blandt andet jord-, kloak-, beton- og anlægsentreprisen på 312 nye studieboliger på DTU, den nye store Kongehal i Sagnlandet Lejre, anlæggelse af ny dobbeltrettet cykelsti i Gl. Havdrup for Solrøds Kommune og fjorten dages anlægsarbejde i Tivoli, hvor der er blevet gjort klar til julemarked.

Er blevet eliteleverandør til det offentlige
2018 har været et godt og begivenhedsrigt år for Klingenberg Anlæg og Kloak. I foråret 2018 købte virksomheden et andet entreprenørfirma: Thunberg Enterprise ApS i Solrød og overtog tre medarbejdere. I dag beskæftiger Klingenberg Anlæg og Kloak A/S 20 medarbejdere. Står det til de to ejere kommer fremtiden til fortsat at stå i vækstens tegn.

- Vores forretning buldrer derudaf. I de sidste tre år, er der sket meget, og vi har ambitioner om fortsætte i det spor i det nye år. Vi er gået målrettet efter at kontakte kommuner og arbejde mere i fagentrepriser og hovedentrepriser, hvor vi før i tiden har arbejdet mere i underentrepriser. Vi omsætter mest inden for store anlægsopgaver til det offentlige, og det har vi fået et diplom for. Vi er nemlig lykkedes med at blive såkaldt ’eliteleverandør’ til det offentlige, fortæller Nicolaj Hudlebusch, der er direktør for Salg og Tilbud.

Billedtekst: De to indehavere af Klingenberg Anlæg og Kloak og den ene arbejdende hustru samt en nyansat tog imod Greves borgmester og erhvervs- og turistchef på et virksomhedsbesøg. Her fik gæsterne et indblik i den rivende udvikling, som virksomheden har været inde i indenfor de sidste tre år. 

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

 

 

Kontakt

Birgit Schaldemose Norman
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
bsn@greve.dk