Kom til opstartsmøde for nye iværksættere og mød Irene

Irene nær Iværksætter.JPG

Irene Schøller har som ung iværksætter hurtigt fået succes med at få nye kunder både gennem sit netværk og ved at tage kontakt via email og brochurer. Det fortæller hun mere om på et opstartsmøde for nye iværksættere onsdag den 12. juni 2019 kl. 16.30-20.30 i ErhvervsCentret.

Drømmer du om at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men har du svært ved at tage springet, måske fordi du har en ide om, at alt skal være forberedt til perfektion? Eller ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du deltage i et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også 34 årige Irene Schøller, der på under et halvt år har fået otte kunder.

Opstartsmødet for nye iværksættere afholdes i ErhvervsCentret af Greve-Solrød Erhvervsservice onsdag den 12. juni 2019 kl. 16.30-20.30 på Korskildelund 6, 2670 Greve. Her vil deltagerne i mødet få information og gode råd inden for jura, skat, moms, økonomi og bogholderi. Det er gratis at deltage.

Til mødet vil Irene Schøller fra Karlslunde give deltagerne et indblik i, hvordan hun i en ung alder gjorde alvor af drømmen om at starte virksomheden CoStrong Solutions. Hun har tidligere arbejdet som markedsspecialist og forretningskonsulent indenfor it-branchen og senest været marketingansvarlig i en lille start-up virksomhed. Hun har to børn på tre og fem år med sin mand, som har bakket hende op i ønsket om at springe ud som iværksætter.

- Jeg hjælper kiropraktorer med at forretningsudvikle og driftsoptimere deres klinik ved at samle kiropraktiske klinikker og lave fælles leverandør- og samarbejdsaftaler, der sparer den enkelte klinik for tid og penge samt sørge for, at de får den rigtige kvalitet og service efterfølgende, fortæller Irene Schøller.

I begyndelsen arbejdede hun hjemmefra, da hun udviklede ideen med at etablere egen virksomhed. Men hun savnede at komme ud blandt andre og besluttede sig for at få en kontorplads i Vækstfabrikken Greve i ErhvervsCentret. Her har hun siden den 14. januar 2019 haft succes med at få fat i nye kunder.

- Jeg valgte Vækstfabrikken Greve, fordi jeg trængte til at komme ud blandt andre. Jeg fik en fremvisning i ErhvervsCentret og så hurtigt mulighederne i huset til en god pris. I dag ville jeg slet ikke kunne undvære min kontorplads og samværet med de andre. Min datter er lige startet på skole i Køge. Derfor benytter jeg også Vækstfabrikken i Køge. Det er rigtig dejligt med den fleksibilitet, påpeger Irene Schøller.

Lad ikke ideen om det perfekte stoppe dig i at få succes som iværksætter
Som nystartet iværksætter har Irene Schøller tænkt, at hun ikke skulle have hjemmesiden helt klar, inden hun begyndte at tage kontakt til potentielle kunder. Hun ville hurtigt ud over stepperne med sit salg og ikke stille krav til sig selv om at være forberedt til perfektion. I opstartsfasen fik hun sparring af Dorte Kjærgaard, der i to år har arbejdet med at vejlede iværksættere som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, som er en del af ErhvervsCentret.

- Dorte er for mig helt uundværlig. Hun hjælper mig utrolig meget inden for stort set alle områder – stort som småt. Hun hjælper mig eksempelvis ved at dele ud af sine erfaringer og stille spørgsmål, så jeg får set tingene fra en anden vinkel. Hun skubber på, hvis jeg er kørt fast, siger Irene Schøller, der vurderer, at det er hendes eget store netværk og store viden om kunderne samt hendes vedholdenhed, der har skaffet hende de otte kunder på under et halvt år.

Irene Schøller har tre gode råd til andre, der overvejer at blive iværksætter:

  1. Hav forarbejdet på plads og kend din målgruppe – men lad være med at tro at alt skal være perfekt fra starten – spring ud i det.
  2. Brug dit netværk og tilbud om gratis professionel sparring fra Greve-Solrød Erhvervsservice og Vækstfabrikken.
  3. Husk at holde fri – det er som regel i fritiden, at de bedste idéer pludselig opstår. 

Program 

16.00 Ankomst og registrering

16.30 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

16.40 Kort præsentationsrunde
Forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

17.00 Vigtige overvejelser i den tidlige opstartsfase - findes der en checkliste?
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice

17.30 En iværksætter historie: Lad ikke ideen om det perfekte stoppe dig i at få succes som iværksætter
v/ Irene Schøller 

18.15 Pause og forfriskning

18.45 Bogføring, skat og moms når du starter op

19.15 Virksomhedsformer, aftaler og andre juridiske forhold

20.30 Tak for i dag

Før og efter indlæggene vil der være mulighed for netværk og yderligere dialog med indlægsholderne og de øvrige deltagere.

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er påkrævet via ErhvervsCentrets hjemmeside:

https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/122/

Læs mere om Irene Schøllers virksomhed her: https://costrong.dk/

 

Billedtekst: Irene Schøller har som ung iværksætter hurtigt fået succes med at få nye kunder både gennem sit netværk og ved at tage kontakt via email og brochurer. Det fortæller hun mere om på et opstartsmøde for nye iværksættere onsdag den 12. juni 2019 kl. 16.30-20.30 i ErhvervsCentret.

Flere oplysninger: Kontakt Birgit Schaldemose Norman, Kommunikations- og markedsføringskonsulent: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

 

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk