Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris i Portalen

thomas_ahlers.jpg

Hør hvordan Greve Kommune arbejder med at skabe gode rammer for erhvervslivet gennem en ny Vækst- og Erhvervspolitik. Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahler giver bud på, hvad der skaber fremtidens vindervirksomheder. Vinderen af Greve Erhvervspris afsløres.

For sjette gang inviterer Greve Kommune lokale virksomheder til Round Table i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed er GreveSolrødErhverv, ErhvervsCentret og Greve Kommune vært for uddelingen af Greve Erhvervspris 2018.  

Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris finder sted torsdag den 23. maj i Portalen 1, 2670 Greve. Der er indtjekning fra kl. 13.00-13.30. Kl. 16.45 er den faglige del af arrangementet slut. Alle er velkomne til at nyde tapas, bobler og netværk til kl. 18.00. På mødet vil Greve Kommune præsentere den nye Vækst- og Erhvervspolitik gældende for 2019-2022.

- Til vores Round Table møde sidste år involverede vi vores lokale virksomheder. Vi fik deres input til, hvordan vi kan styrke vores position som en attraktiv erhvervskommune. Vi vil gerne fortsat skabe optimale rammer for virksomhedernes trivsel og vækst gennem en god dialog og et tæt samarbejde. Derfor vil vi på mødet fortælle om, hvordan vi arbejder med at styrke Greves position som en attraktiv erhvervskommune med afsæt i den nye Vækst- og Erhvervspolitik. Bagefter er der afsat tid til spørgsmål og drøftelse blandt virksomhederne, udtaler Greves borgmester Pernille Beckmann.

Hør Tommy Ahlers oplæg om innovation og iværksætterånd  
Efter Round Table mødet vil uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers holde et oplæg om, hvordan vi bedst muligt understøtter innovation og entreprenørskab og skaber vindervirksomheder. Han er kendt som en succesrig erhvervsmand og investor fra DR’s iværksætterprogram Løvens Hule. Inden han blev minister i maj 2018, var han mest kendt for social networking og online tjenesten ZYB, som blev solgt for næsten 50 millioner dollars i maj 2008. Oplægget efterfølges af debat med mulighed for at stille spørgsmål til ministeren.

Arrangementet rundes af med at hylde tre lokale virksomheder, der er nomineret til Greve Erhvervspris 2018. Borgmesteren afslører til slut, hvem vinderen er blandt de tre nominerede.

- Det er altid en fornøjelse at uddele den eftertragtede erhvervspris til en lokal virksomhed, der kan inspirere andre virksomheder til at bidrage til en positiv udvikling af kommunens erhvervsliv og arbejdsmarked. Fælles for de virksomheder, der tidligere har vundet Greve Erhvervspris, er, at de går foran som et godt eksempel for andre ved at udvise social bevidsthed, skabe vækst og nye arbejdspladser i kommunen til gavn for udviklingen af lokalsamfundet, understreger Pernille Beckmann.

Efter prisoverrækkelsen bydes deltagerne på tapas og bobler.

Vil du med til Round Table, uddeling af Greve Erhvervspris og møde Tommy Ahlers?
Der er plads til 120 deltagere. Arrangementet er gratis at deltage i. Tilmeldinger registreres efter ’først til mølle’. Husk at tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/128/

Billedtekst: Kom og hør hvordan Greve Kommune arbejder med at skabe gode rammer for erhvervslivet gennem en ny Vækst- og Erhvervspolitik. Du møder også uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og får hans bud på, hvad der skal til for at skabe fremtidens vindervirksomheder. Ved samme lejlighed afsløres vinderen af Greve Erhvervspris 2018.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Birgit Schaldemose Norman
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
bsn@greve.dk