Nordisk Film bruger ErhvervsCentrets lokaler til at caste ansatte til bio

Nordisk Film Waves Farukh Ahmed mødelokale.jpg

Biografchef Farukh Olskær Saghir er glad for at kunne gennemføre 100 ansættelsessamtaler hos ErhvervsCentret. Over to dage og aftener skal han have besat ca. 35 ledige stillinger til den nye biograf, der åbner i Waves den 17. august 2017.

ErhvervsCentrets mødelokaler er udvalgt af Nordisk Film Biografer Waves til at danne rammen om ansættelse af ca. 35 medarbejdere til den nye biograf, som åbner i Greves shoppingcenter Waves den 17. august 2017. Lokalerne i ErhvervsCentret egner sig helt perfekt til formålet, vurderer biografchef Farukh Olskær Saghir. Sammen med seks kolleger gennemfører han over to eftermiddage og to aftener casting med 100 forventningsfulde unge, der er kommet gennem nåleøjet til en ikke helt traditionel ansættelsessamtale.

I et af Greves grønne og attraktive erhvervsområder lige ud til Køge Bugt motorvejen gennemfører Nordisk Film Biografer et helt særligt ansættelsesforløb i ErhvervsCentrets mødefaciliteter. Her skal ansøgerne under og over 18 år gennem både præsentationer og samarbejdsøvelser, mens de bliver observeret.

Skal bygge tårn af sugerør
En af samarbejdsøvelserne er at bygge et højt tårn af 30 sugerør, 15 piberensere og noget tape. Efter castingen samles alle noter om hver enkelt ansøger, og de heldige går videre til en personlig samtale eller direkte ansættelse. Den vigtigste opgave for det nye personale bliver at skabe nogle gode rammer for at sikre biografgæsterne en sublim oplevelse i Greves nye biograf. Det fortæller biografchef Farukh Olskær Saghir, der besluttede at afholde castingen i ErhvervsCentrets lokaler.

- Jeg søgte på nettet og faldt relativt hurtigt over ErhvervsCentrets hjemmeside. Efter et besøg på hjemmesiden steg min interesse, og jeg kontaktede Henriette Sindlev Andersen fra ErhvervsCentret via mail. Efter besøget, hvor jeg så lokalerne og mødte personalet i ErhvervsCentret, var jeg ikke i tvivl. Helt fra første kontakt har jeg følt, at vi har fået en god og professionel behandling. Lokalerne egner sig helt perfekt til formålet. Det er også et stort plus, at her er en bemandet reception til at tage imod gæsterne samt fri parkering og forplejning efter ønske.

Nordisk Film Biografer søger ca. 35 medarbejdere til at give de besøgende gæster gode oplevelser i den nye biograf i Waves. De heldige, der efter castingen tilbydes et job, skal starte allerede i juli. Alle skal gennem en træningsfase for at blive klar til åbningen af biografen til august.

- Vi søger ca. 15 medarbejdere over 18 år og ca. 20 medarbejdere under 18 år. For dem over 18 år har vi ledige stillinger som billet- og concessionsælgere (servicemedarbejder i cafe/kiosk) og kontrollører. De fleste er deltidsstillinger tiltænkt studerende. Vi har også brug for medarbejdere, der kan arbejde i dagtimerne. For dem under 18 år har vi brug for concessionpiccolo og gulvpiccolo, oplyser Farukh Olskær Saghir, der har prøvet at gennemføre en tilsvarende casting til biografåbninger i både Aalborg, Fields og Køge.

ErhvervsCentrets lyse og komfortable mødelokaler kan rumme op til 50 personer
De lyse og komfortable møde- og konferencelokaler i ErhvervsCentret, som Nordisk Film lejer, er forsynet med alt moderne AV-udstyr og aircondition. Der er plads til 50 personer i det største af lokalerne.

 

Kontakt

Anett Kristensen
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 52 49
atk@greve.dk