Prime Cargo trives i Greve og udvider lageret til dobbelt størrelse

Prime Cargo 012.JPG

På virksomhedsbesøget fik Pernille Beckmann og Tina Charlotte Koeffoed sammen med Torben Fogh Sørensen en kop morgenkaffe og lille rundtur. De så bl.a. pladsen, hvor fundamentet til Prime Cargos nye lager er ved at blive støbt. 

 

For to et halvt år siden var Greves borgmester på virksomhedsbesøg hos den internationale speditionsvirksomhed Prime Cargo i industrikvarteret Greve Main sammen med Greves erhvervs- og turistchef. Dengang fortalte Logistics Manager Torben Fogh Sørensen, at virksomheden havde vokseværk og brug for mere lagerplads. Da borgmesteren igen kiggede forbi til kaffe en morgen i marts 2019 fortalte Torben, at virksomheden lige har igangsat byggeriet af en tilbygning til det eksisterende lager på 4.000 kvadratmeter. Hermed udvider Prime Cargo lageret til 8.000 kvadratmeter.

I mere end 10 år har Koldingvirksomheden Prime Cargo haft lager i Greves attraktive industrikvarter på en dobbeltgrund ud til Køge Bugt Motorvejen. I al den tid har virksomheden haft travlt og formået at vækste så meget, at den gamle lagerbygning er blevet for lille.

- Det går godt. Vi tømmer fire-fem containere hver dag. Ordrerne vælter ind, og vi kæmper med pladsen. Det går næsten alt for stærkt. Samtidig har vi også ambitioner om at vækste yderligere ved at tage nye kunder ind, fortalte Torben Fogh Sørensen, der glæder sig til at få fordoblet lagerkapaciteten.

Han forventer, at den nye tilbygning, der opføres som et lager i to etager, står færdig i begyndelsen af august 2019.  På anden sal vil der opsættes reoler, mens der på gulvet vil være ren ’gulv pluk’, som det hedder i fagjargon.  

- Vi er meget tilfredse med at have fundet en god løsning på vores pladsudfordringer, så vi kan blive her på Greve Main adressen. Vi nyder godt af den ideelle beliggenhed tæt på motorvejen. Vi kalder det nye lager for Fashion Hub Copenhagen, fordi vi fokuserer på tøjindustrien. I Greve er vi tæt på kunderne, der holder til i Københavnsområdet og sælger tøj til hele verden. De kan nemt komme ud til os på lageret for at kigge tøjet igennem og kvalitetstjekke det, når vi har fået det hjem fra Kina, fortalte Torben Fogh Sørensen.

Prime Cargo har succes med at fylde det nye lager op med kunder, allerede inden lageret står færdigt. Virksomheden forventer, at kunderne vil kunne mærke en stor effekt i forhold til lagerkapacitet og effektivitet, når byggeriet er færdigt.

- Med det nye lager vil vi blive endnu bedre til at levere hurtigt, og vi vil fremadrettet tilbyde tillægsydelser i form af produktbilleder, produktbeskrivelser, videoer og imagekampagner til brug på sociale medier. Det forventer jeg, at kunderne vil tage godt imod, understregede Torben Fogh Sørensen, der glædede sig over, at virksomheden lige har landet et par store kunder.

Har brug for nye faste medarbejdere og masser af vikarer
Til mødet med borgmesteren og erhvervs- og turistchefen fortalte Torben Fogh Sørensen, at virksomheden lige har ansat et par medarbejdere og forventer at ansætte to-tre flere, når det nye lager står færdigt. Generelt har virksomheden et stort behov for lagervikarer. Borgmester Pernille Beckmann ville vide, om ikke det kunne betale sig at fastansætte flere af vikarerne. Men hertil er svaret nej.   

- Vi er ca. 28 fastansatte, som arbejder med spedition og lager her på adressen. Vi har store udsving i vores aktiviteter vores kundesegment. Eksempelvis har vi meget travlt i august, når efterårs- og vinterkollektionen skal ud. Derfor har vi i spidsbelastningssituationer brug for 10-14 vikarer dagligt, understregede Torben Fogh Sørensen.

Billedtekst: På virksomhedsbesøget fik Pernille Beckmann og Tina Charlotte Koeffoed sammen med Torben Fogh Sørensen en kop morgenkaffe og lille rundtur. De så bl.a. pladsen, hvor fundamentet til Prime Cargos nye lager er ved at blive støbt.  

Flere info: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk