IMG 2899

RaketVækst udbydes i samarbejde med Erhvervshus Sjælland som et tredages internat i naturskønne omgivelser. Kurset er henvendt til alle ambitiøse virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune.

Har du brug for ny viden og handlingsplaner for at komme ud over rampen med din virksomhed?

Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og nu er du klar til at komme ud over den der grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?

Uanset, hvad du går og tumler med, så har du nu mulighed for at deltage i forretningsudviklingsforløbet RaketVækst, som er et særligt skræddersyet kursus med meget få deltagere og dygtige undervisere. Undervisningen er intens og konkret omkring lige præcis din virksomhed.

Design Uden Navn 2019 06 11T150442.051
Arkivfoto fra et af årets RaketVækst-forretningsudviklingsforløb for iværksættere og andre virksomhedsejere i Stevns Kommune i 2019.

RaketVækst er vores bedste tilbud til etablerede virksomheder, som vil styrke deres forretning og skabe mere omsætning. Lad dig ikke skræmme af navnet RaketVækst. Kurset ER vækstorienteret, men det er vækst tilpasset dine behov og ønsker og behøver ikke foregå med raketfart. 

Vækst i denne sammenhæng er sund planlagt udvikling af din virksomhed. Det handler om målrettet arbejde med udviklingsmuligheder, der kan styrke din forretning og i sidste ende give flere penge på bundlinjen. Under hele kurset arbejder du strategisk med din virksomhed. 

Vi tager fat i alle de relevante udviklingsområder i din virksomhed, og vi arbejder i dybden med de områder, hvor der særligt er noget at hente for dig. 

Plenumsessioner
Det fælles program handler om målsætninger, strategier og handlingsplaner. Det handler om kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. 

Individuelle sessioner 
I de individuelle sessioner med kursets konsulenter tager vi fat i netop de emner, som du i din virksomhed arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor. 

Efter endt kursusforløb får du følgende med hjem:

Fastlagt de vigtigste områder, der skal arbejdes på i din virksomhed.

Nedskrevne mål, der skal nås inden for de valgte områder. 

En konkret nedskrevet strategi og handlingsplan for at nå målene.

Sparring og input på din virksomhed, dig selv og din ledelse. 

Inspiration og det "spark i røven", som vi alle kan bruge en gang imellem.

Opfølgningsmøder to uger, to måneder, fire måneder og seks måneder efter kurset.

For at kunne deltage skal du kunne nikke genkendende til en eller flere udfordringer inden for:


Omsætning, likviditet og bundlinje // Forretningsudvikling // Kundeportefølje og marked // Markedsføring og salg // Medarbejdere og organisation // Rådgivere, sparringspartnere, bestyrelse // Konkurrenter, leverandører og deres priser // Administration, lagerstyring, it og økomomistyring mv. // Mål på både kort og længere sigt // Strategi og konkrete handlingsplaner  

Pris per person

DKK 2.995,00 plus. moms inkl. overnatning og fuld forplejning.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og e-mail tck@greve.dk eller Kitt Ambæk Henriksen: Direkte: 36 91 50 03 og e-mail: kah@greve.dk.

Raketvækst 620X362

Tilmeld dig

RaketVækst – forretningsudvikling for de ambitøse

Onsdag, den 30. oktober kl. 9.00 – fredag, den 1. november kl. 16.00.

Humleorehus i Borup.

Pris: DKK 2.995,00 plus moms inkl. overnatning og fuld forplejning.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er forlænget til den 25. oktober kl. 12.00.

 

IMG_0071.jpg

Kontakt

Kit Ambæk Henriksen
Erhvervskonsulent


Telefon 3691 5003
kah@greve.dk