RaketVækst-forløbet har været og er en gevinst for Rota-Stans

Rotastans

Under RaketVækst-forløbet om ambitiøs forretningsudvikling bliver man udfordret og arbejder konkret med strategi og handlingsplaner, og vækstkonsulenterne stiller de kritiske spørgsmål, som er med til at skærpe virksomhedens profil.

Kenneth R. Jønsson fra Rota-Stans A/S i Karlslunde er en mand med mange ideer og bolde i luften. I august måned deltog han i RaketVækst, hvor han blandt andet fik styr på uddelegeringen af opgaver i virksomheden med 14 ansatte, der fremstiller og istandsætter forskellige skæreudstyr til trykkeri-, medicinal- og papirindustrien i Danmark og i udlandet.

Kenneth R. Jønsson valgte at prioritere sin deltagelse i RaketVækst-forløbet om ambitiøs forretningsudvikling, som tilbydes af Erhvervshus Sjælland i samarbejde med ErhvervsCentret, fordi han havde han identificeret et behov for at frigive sig selv tid til nye opgaver. Derfor stod uddelegeringen til hans medarbejdere øverst på ønskesedlen, da han tilmeldte sig.

–Jeg har kun positivt at sige om RaketVækst og gik derfra med både et strategiudkast og en handlingsplan, som jeg er i fuld gang med at eksekvere på. Derudover gik det op for mig, at det var tid for Rota-Stans at skifte revisor – og det har jeg sat i gang, og så kommer en af konsulenterne fra Erhvervshus Sjælland snart forbi til en udrulning af de ting, jeg har valgt at implementere som følge af forløbet, fortæller Kenneth.

Til RaketVækst bliver man udfordret og arbejder konkret med strategi og handlingsplaner, og vækstkonsulenterne stiller de kritiske spørgsmål, som er med til at skærpe virksomhedens profil. Netop de kritiske spørgsmål fik også Kenneth til både at reflektere og formulere en konkret strategi og handlingsplan.

–Jeg fik meget ud af RaketVækst-forløbet. Jeg blev udfordret, men det var også det, der skulle til for, at jeg kunne samle og konkretisere mine tanker, og så fik jeg hjælp til at omsætte dem til en decideret handlingsplan, fortæller han om værdien af RaketVækst.

Kenneth deltog primært i RaketVækst for at få værktøjer og indspark til, hvordan man bliver bedre til at uddelegere opgaver. Det har efterfølgende vist sig, at medarbejderne hos Rota-Stans har taget meget positivt imod ændringerne. Kenneth fortæller, at medarbejdere er glade for at få mere ansvar og at det har afstedkommet større ejerskab blandt personalet.

Kenneth slutter af med at fortælle, at det er et seriøst, intensivt og også hårdt kursus. Men det jo – som han siger – nok, fordi man har barberet en uges kursus ned til få dage af hensyn til os iværksættere, som almindeligvis ikke bare sådan kan flå en hel uge ud af kalenderen, siger Kenneth.

 Fakta om RaketVækst

RaketVækst er et tredages intenst forløb om ambitiøs forretningsudvikling, som omfatter professionel opfølgning de første seks måneder.

Vil du høre mere om RaketVækst, så kontakt erhvervschef Tina Charlotte Koeffoed på telefon 2130 5004 eller e-mail tck@greve.dk.

Næste RaketVækst-forløb afholdes den 30. oktober – 1. november 2019.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervs- og turistchef, Tina Charlotte Koeffoed, ErhvervsCentret: Direkte: 2130 5004 og e-mail tck@greve.dk eller Anett Kristensen: Direkte: 3691 5249 I Mobil: 2245 1265 og e-mail: atk@greve.dk.

Kennethjønsson

Kenneth R. Jønsson, Rota-Stans A/S

Rota-Stans A/S leverer skæreværktøj til alle funktioner – etiketter, non-woven og specialopgaver. Fabrikken på 900 m2 ligger i Karlslunde og er udstyret med den nyeste teknologi. Teknologiudnyttelse koblet med traditionelt håndværk og erfaring er de værdier, som Rota-Stans tilstræber for at sikre de bedste produkter til konkurrencedygtige priser og kort leveringstid.

 

IMG 2899

RaketVækst 2020 Humleorehus i Borup

Tilmeld dig RaketVækst – forretningsudvikling for de ambitiøse

Det er onsdag den 30. oktober kl. 9.00 – fredag den 1. november kl. 16.00 i Humleorehus i Borup.

Det koster DKK 2.995,00 plus moms inkl. overnatning og fuld forplejning.

Tilmeldingsfristen er forlænget til den 25. oktober kl. 12.00.

Læs mere og tilmeld dig RaketVækst.