Sød musik opstod på iværksætteruddannelse og blev til pop-up shop

Jane_Louise (002).jpg

Jane og Louise mødtes på Greve Erhvervscenters iværksætteruddannelse. Nu laver de forretning sammen. Mød dem på en pop-up shop på Bekkers Kaffebar søndag den 7. april fra kl. 10-14. Vil du også tage en iværksætteruddannelse? Så tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/120/

Hvad de færreste måske ved, kan alle, der drømmer om at få succes som selvstændig, tage en uddannelse i iværksætteri i ErhvervsCentret i Greve. Gennem tre måneder mødes deltagerne én gang om ugen og arbejder målrettet med at udvikle deres forretningsidé. Hurtigt lærer de hinanden bedre at kende, og en del begynder at mødes bagefter og bruge hinanden socialt og fagligt. Det var på sådan en uddannelse, at Louise Nielsen mødte Jane Kocemba sidste forår. For første gang går de to sammen om at lave en lille pop-up-shop på Bekkers Kaffebar i Tune søndag den 7. april 2019 fra kl. 10.00-14.00.

Janes baggrund inden for drift og udvikling af butik og Louises baggrund indenfor logistik og indkøb gør, at de to opfatter sig som et godt match til at skabe udvikling og vækst i Louises webshop Chremma.dk, der forhandler varer fra danske mikroproducenter.

- Vi to kvinder faldt bare i hak, første gang vi mødtes i ErhvervsCentret, og vi har holdt forbindelsen ved lige siden. Louise ringede til mig en dag og sagde, at hun havde fået en god idé til et samarbejde. Den var jeg med på med det samme. Vi føler begge, at vi sammen kan meget mere, end når vi er alene, fordi vi supplerer hinanden godt, fortæller Jane Kocemba og tilføjer: Vi glæder os rigtig meget og er glade for, at vi kan få lov til at lave en lille pop-up-shop på Bekkers Kaffebar – i første omgang kun en enkelt dag.

Kom og se og mærk på de mange unikke, danskproducerede varer
Søndag den 7. april mellem kl. 10.00 og 14.00 vil Louise og Jane fremvise et udvalg af de mange forskellige unikke, danske kvalitetsprodukter, der sælges på webshoppen Chremma.dk, fortæller Louise Nielsen, der bor privat i Tune. Hun etablerede for et års tid siden webshoppen Chremma.dk som et lille hobbyprojekt. Det er nu ved at udvikle sig til at være en levevej.

- Vi håber, at mange vil kigge forbi. Vi henvender os til kvinder, der interesserer sig for brugskunst, smykker, tasker og cremer. Det er selvfølgelig muligt at købe de udvalgte produkter på dagen. Vi byder også på en lille forfriskning, mens Bekkers Kaffebar også er åben for salg af drikkevarer på dagen, understreger Louise.

Chremma.dk er til for momsregistrerede mikroproducenter, iværksættere og hobbyister, der vil sælge smukke og unikke kvalitetsprodukter online til kvinder uden at behøve at have kendskab til at oprette og drive egen webshop.

- På Chremma.dk kan de små producenter nemt og hurtigt komme ud til kunderne med deres produkter. Portalen står for markedsføringen, mødet med kunderne og administrationen. Det giver den enkelte producent mulighed for at koncentrere sig om det, de er gode til; nemlig at lave kvalitetsprodukter og lækkert design, fortæller Louise. Hun tilføjer, at målsætningen er, at Chremma.dk skal udvides både som webshop men også indenfor home-shopping.

Billedtekst: Jane og Louise mødtes på ErhvervsCentrets iværksætteruddannelse. Nu laver de forretning sammen. Mød dem på en pop-up shop på Bekkers Kaffebar søndag den 7. april fra kl. 10-14. Vil du også tage en iværksætteruddannelse? Så tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/120/

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

 

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk