Staples er flyttet fra Bella Center til ErhvervsCentret i Greve

Staples Denmark ApS Storkontor 451x220.jpg

Vil du bo i samme hus som Jens Brøchner Jensen fra Staples Denmark? Lige nu er her ledige kontorer, med adgang til fællesfaciliteter og mulighed for at booke mødelokaler.

Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, har valgt at placere sit danske salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Indtil april i år lå kontoret i Bella Center. Flytningen fra Amager til Greve giver firmaet en væsentlig besparelse årligt, vurderer Jens Brøchner Jensen. Han har som Regional Sales & Country Manager hos Staples Denmark arbejdet i et par år med at få den danske salgsafdeling til at tjene penge. Nu er den klar til vækst.

ErhvervsCentrets nye lejer Staples Denmark, der hører under Stables Solutions Europa og Staples AB Sverige, er allerede faldet godt til på Korskildelund 6 i Greve. Her har Staples Denmarks 22 medarbejdere fået et stort, lyst fælleskontor og adgang til ErhvervsCentrets mødelokaler. Nu kan de i ro og mag forberede sig til salgsmøder med kolleger, samarbejdspartnere og kunder fra både Danmark og udlandet. Og den gode logistik rundt omkring Greve og den ideelle beliggenhed med nærheden til alt og alle er et af de goder, som er fulgt med ved at have flyttet teltpælene fra Bella Center på Amager til et af Greves mest attraktive erhvervsområder lige ud til motorvejen med kun 20 minutters kørsel til København og lufthavnen.

- Vi er alle utrolig glade for at have fået kontor i ErhvervsCentret, som infrastrukturmæssigt ligger rigtig godt. Lokalerne er dejlige og lyse, og det er fantastisk hyggeligt at komme her, også for vores gæster. De føler sig velkomne. Det hele fungerer godt i huset. Vi bliver forkælet af personalet, og vi sætter pris på den bemandede reception og telefonservicen, så vi kan koncentrere os om vores kerneforretning. Vores hverdag er blevet meget nemmere, fortæller Regional Sales Manager Jens Brøchner Jensen.

Sparer tid og penge på husleje og kørsel
Jens faldt for ErhvervsCentret, da han efter et tip fra en bekendt hos Top Toy kørte forbi og fik en rundvisning i Greves lokale erhvervshus. Jens lod ikke kun følelserne råde, da han besluttede sig for at flytte. Han foretog en beregning. Den viste, at det ville give Staples Denmark en væsentlig besparelse:

- Vi sparer både tid og penge, fordi huslejen er fornuftig, og vi kan klare os med et kontor på 95 kvadratmeter og ikke spilder tid i myldretiden. Vores medarbejdere bor både nord og syd for København. Og de skal hver dag ud og køre til kunder i hele landet. Nu sparer hver medarbejder ca. 20 minutter hver dag på kørsel. Det svarer til en hel måneds arbejde på et år. Vores beregninger viser, at vi har reduceret vores huslejeomkostninger til en tredjedel ved at have skiftet Amageradressen ud med Greveadressen.

Jens ser optimistisk på fremtiden. Han forventer, at ErhvervsCentret giver Staples Denmark ideelle rammer til at udvide forretningen og skabe vækst.

- Vi har tidligere været nødsaget til at skære ind til benet. Vi har fx skåret alle de kunder væk, som vi ikke tjente penge på. Og sidste år begyndte vi at tjene penge i Danmark. For vi har fået styr på vores omkostninger. Så nu har vi fået plads til at investere i at tilføre flere ressourcer, understreger Jens, der glæder sig til et spændende år, hvor han og kollegerne får rig lejlighed til at lære de andre 50 firmaer at kende, som de bor sammen med i ErhvervsCentret.

ErhvervsCentrets kontorer kan indrettes individuelt efter behov og en høj service følger med.


ErhvervsCentrets kontorer kan indrettes efter behov og individuelle ønsker og tilmed tilpasses i størrelsen, lige fra 14 m2 til 120 m2. Lejerne i ErhvervsCentret har adgang til fri parkering, elevator, elektronisk adgangskontrol og en bemandet reception, der tager imod telefonopkald, gæster og post.