Staples er i vækst efter at være flyttet fra Amager til Greve 

Staples virksomhedsbesøg EC.jpeg

Jens Brøchner Jensen fra Staples Denmark har dansk salgskontor i ErhvervsCentret, hvor han havde besøg af borgmesteren, kommunaldirektøren, lokalpolitikeren Morten Dahlin og en praktikant. De fik historien om, hvorfor virksomheden trives i Greves lokale erhvervshus.

Staples, der er verdens største leverandør af kontorartikler, trives med at have dansk salgskontor i ErhvervsCentret i Greve. Beliggenheden, kontorfællesskabet og servicen i det lokale erhvervshus er perfekt. Flytningen fra Bella Center i april 2017 har givet firmaet en besparelse tæt ved 500.000 kr. årligt og sammenlagt en måneds arbejdstid på ikke at holde i kø, vurderer Jens Brøchner Jensen, der er salgsdirektør hos Staples Denmark og chef for 22 medarbejdere. Firmaet er i kraftig vækst, fortæller han på et virksomhedsbesøg.

Staples Denmark, der hører under Stables Solutions Europa og Staples AB Sverige, har boet i ErhvervsCentret i halvandet år. På den tid har forretningen oplevet en stabil vækst i et marked, der ellers er faldende. Virksomheden har mange fordele af været rykket ind i et stort fælleskontor i et af Greves centralt beliggende erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen med kun 20 minutters kørsel til København og lufthavnen.

- Vi brugte for meget tid på at holde i kø på vejene til og fra Bella Center og ledte efter et nyt domicil syd for København. Jeg fik et tip fra en bekendt hos Top Toy om at få en rundvisning i Erhvervscentret i Greve, og så var jeg solgt til stedet. Vi er glade for at være blevet en del af kontorfællesskabet i ErhvervsCentret. Det giver synergi at drive virksomhed i et hus, der er fuld af liv og har en masse servicefunktioner til at støtte op om vores hverdag, så vi kan koncentrere os om vores forretning. Vi har som en ren salgsorganisation fået nogle professionelle rammer, der passer ideelt til vores behov, fortæller Jens Brøchner Jensen da han har givet hånd til Greves borgmester, kommunaldirektør, lokalpolitikeren Morten Dahlin og en praktikant.

Jens sætter sig til bords i konferencelokalet i ErhvervsCentret sammen med gæsterne, der bydes på en kop kaffe og en snak om, hvordan Stables Denmark trives i Greve.

- Erhvervscentret sender de helt rigtige signaler til omverdenen. Bygningen er præsentabel, og alt i huset fungerer upåklageligt. Vi har fået en fleksibilitet, vi ikke havde før, og så har vi sparet penge på huslejen. Nu kan vi nemt fx lige leje det her store konferencelokale, vi sidder i, hvis vi skal holde et salgsmøde med alle vores kolleger, samarbejdspartnere og kunder fra både Danmark og udlandet. Vi sætter også pris på den gode logistik i Greve, så vi hurtigt kan komme rundt til vores kunder på hele Sjælland. Det er dejligt med den centrale nærhed til alt, pointerer Jens og fortsætter:

- Lokalerne er dejlige og lyse, og det er hyggeligt at komme her i huset, også for vores gæster. De føler sig velkomne blandt andet takket være den bemandede reception, som også håndterer vores mange pakker. Vores hverdag er blevet nemmere, understreger Jens, der har lært mange af de andre lejere i ErhvervsCentret at kende.

Har udelukkende online salg i Danmark
Under virksomhedsbesøget fortæller Jens, at Danmark er et af de få landet, hvor virksomheden ikke har fysiske butikker. Staples Denmark har til gengæld et meget bredt produktsortiment online inden for kontorartikler, der sælges til små, mellemstore samt store virksomheder i både den private og offentlige sektor. Sortimentet spænder lige fra kuglepenne og viskelæder til kaffe, økologisk engangsbestik og julepynt. Staples har sin distributionsforretning med et automatiseret lager i Sverige. Som et nyt tiltag er virksomheden fra den 1. april også begyndt at sælge bl.a. arbejdsbeklædning og tryksager i Danmark.  

Billedtekst: Jens Brøchner Jensen fra Staples Denmark har dansk salgskontor i ErhvervsCentret, hvor han har haft besøg af borgmesteren, kommunaldirektøren, lokalpolitikeren Morten Dahlin og en praktikant. De fik historien om, hvorfor virksomheden trives i Greves lokale erhvervshus.

 

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Direkte: 21 30 50 04 og mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk