Thomas Krøyer Pernille Beckmann Greve Erhvervspris.jpg

Adm. direktør Thomas Krøyer glædede sig over at modtage Greve Erhvervspris på vegne af transportkoncernen LEMAN, der har hovedsæde i Greve.

Den 118 år gamle, hæderkronede danske transportkoncern LEMAN har vundet Greve Erhvervspris 2017 i konkurrence med de to andre nominerede, nemlig Greve Golf og RTM Insurance Brokers. Til uddelingen af prisen den 7. maj 2018 er de tre virksomheder blevet hædret med taler, blomster og diplomer. Omkring 100 repræsentanter for det lokale erhvervsliv og kommunen deltog i festlighederne.   

Greves borgmester Pernille Beckmann afslørede, at ErhvervsCentrets bestyrelse har besluttet at uddele Greve Erhvervspris 2017 til LEMAN med Thomas Krøyer i spidsen for alt det gode arbejde, han og medarbejderne har gjort i de seneste år.  

- Jeg har set frem til den her festlige begivenhed, hvor vi markerer, at vi har et solidt erhvervsliv, der er grobund for en kommune i trivsel. Vi har brug for innovative og veldrevne virksomheder, der som LEMAN går foran som et godt eksempel for andre ved at skabe vækst og arbejdspladser til gavn for vores erhvervsliv og lokalsamfund: Det glæder mig at overrække erhvervsprisen til LEMAN og Thomas Krøyer. Han er både en dygtig forretningsmand og en vellidt, engageret og sympatisk samarbejdspartner og personaleleder, understregede Pernille Beckmann og fortsatte. Og så er Thomas jo også Greveborger og vil Greve det godt og bidrager til en konstruktiv dialog med kommunen på hele erhvervslivets vegne. Endelig er det prisværdigt, at LEMAN er en uvurderlig stor støtte i Stafet for Livet. Forrige år markerede LEMAN sig ved på landsplan at være det stafethold i hele Danmark, som samlede tredjeflest penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

LEMAN vokser lokalt og globalt og involverer sig i lokalsamfundet
DI Roskilde/Køge Bugt har indstillet LEMAN til prisen, og formanden Carsten K. Jensen præsenterede virksomheden som en af de tre nominerede under festlighederne. Her begrundede han indstillingen.  

- Sidste år offentliggjorde virksomheden, at de var kommet ud med det bedste resultat nogensinde. Ja, faktisk har det kørt med raketfart for virksomheden lige siden efteråret 2014, hvor Thomas Krøyer blev headhuntet til topposten i Danmarks sjette største transportkoncern. Samtidig har antallet af medarbejdere været støt stigende. Alene på hovedkontoret i Greve er der i de sidste fem år skabt omkring 20 nye arbejdspladser. Det er også meget vigtigt for virksomheden at udvise socialt ansvar over for medarbejderne og vise flaget i lokalsamfundet fx ved at være meget aktiv i Stafet for Livet. Så vi har bestemt at gøre med en fremadstormende og ansvarlig virksomhed, der fortjener at vinde Greve Erhvervspris 2017.

LEMANS topchef er glad og stolt på virksomhedens vegne over at modtage erhvervsprisen
Og Thomas Krøyer var glad over, at LEMAN, der flere gange har været indstillet til prisen, fik den i år.      

- Der ligger en stor anerkendelse i at modtage Greve Erhvervspris 2017. Vi har jo rigtig mange dygtige virksomheder i vækst, der gør en ekstraordinær indsats på forskellig vis. Så jeg er naturligvis stolt over, at LEMAN fik prisen den her gang, sagde Thomas Krøyer.  

Kriterier for at vinde Greve Erhvervspris
Prisen gives hvert år til en lokal virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

  1. Er i positiv vækst
  2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar og er lokalt engageret
  3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er en god ambassadør for kommunen
  4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune
  5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked
  6. Har visioner og ideer og engagerer sig i det lokale samfund

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk