Vinderbillede Leif og Pernille Kreditering Michael Dyrberg.jpg

RTM A/S er forsikringsmægler inden for industri, erhvervs- og pensionsforsikring, og det går godt. I de sidste seks år har virksomheden haft fart på omsætningen og indtjeningen. Adm. direktør og eje af RTM A/S Leif Rexen, glædede sig over at modtage Greve Erhvervspris 2018.

Den danske privatejede forsikringsmægler RTM A/S, der har domicil på Greve Centervej 90, var tæt på at få erhvervsprisen sidste år. I år lykkedes det for virksomheden at vinde Greve Erhvervspris 2018 i konkurrence med Bilka i shoppingcentret Waves og Hudplejecentret ApS på Greve Strandvej. Til uddelingen af prisen den 23. maj 2019 blev de tre nominerede virksomheder hædret med blomster og diplomer. Omkring 100 repræsentanter for det lokale erhvervsliv og kommunen deltog i festlighederne i Portalen, hvor erhvervsprisen i år blev uddelt af både af Greve Kommune, GreveSolrødErhverv og ErhvervsCentret. 

Greves borgmester Pernille Beckmann holdt tale for vinderen og afslørede, at RTM A/S med Leif Rexen i spidsen fik erhvervsprisen for at have gjort det godt i Greve på flere områder gennem de sidste mange år. Virksomheden har haft en konstant vækst på over 100 procent i de sidste 6 år – både i antal medarbejdere, omsætning og indtjening.

- Som borgmester er jeg stolt af, at vi i dag kan fejre, at vi har et stærkt erhvervsliv med mange forskellige virksomheder, der på hver deres måde er gode til at skabe vækst, fremgang og nye arbejdspladser i Greve. Det har vi brug for som kommune, så vi kan skabe velfærd for borgerne. Det glæder mig, at Greve Erhvervspris i år går til RTM A/S med direktør og ejer Leif Rexen i spidsen. For han går foran som et godt og inspirerende eksempel for andre. Han er en iderig, foretagsom og dygtig erhvervsmand, der har skabt grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked gennem flere år. Og så bor han i vores by og vil Greve det godt, understregede Pernille Beckmann og fortsatte: Jeg vil heller ikke lægge skjul på, at det er dejligt, at Leif Rexen også aktivt tager et socialt ansvar for borgere på kanten af arbejdsmarkedet – senest i samarbejde med Greve Kommune i projektet Code of Care. Det skal vi anerkende, og det gør vi i dag ved at uddele Greve Erhvervspris til RTM A/S.  

RTM har skabt vækst på over 100 procent i de sidste seks år og involverer sig i lokalsamfundet
Helena Nymann, der er formand for GreveSolrødErhverv, som sidste år indstillede RTM A/S til prisen, glæder sig over, at feltet i år var bredt og varieret, og at flere af kandidaterne er medlem af GSE.

- Det er dejligt at konstatere, at vi i Greve kan pege på mange vidt forskellige virksomheder, der fortjener at vinde erhvervsprisen. Det er ikke kun de store, som klarer sig godt. Også mange små lykkes og kan tjene som rollemodeller for andre erhvervsdrivende. Det er fuldt fortjent, at RTM A/S kom med i feltet igen og løber af med sejren i år. Leif Rexen har en markant erhvervsprofil og er meget lokal i sin måde at drive virksomhed på i Greve. RTM vokser og får Greve til at gro, og det er beundringsværdigt, siger Helena Nymann, der også havde Bilka som favorit til at modtage erhvervsprisen på grund at det sociale ansvar, som virksomheden tager ved at ansætte flygtninge, indvandrere og mange elever og praktikanter.

Leif Rexen er glad og stolt over at modtage erhvervsprisen
Siden RTM A/S flyttede fra Ishøj til Greve i 2008 er antallet af medarbejdere vokset fra 16 til over 60 medarbejdere. Mange af dem er fra lokalområdet. RTM er nu en af de største forsikringsmæglere i landet. Sidste år fik virksomheden fem nye medarbejdere og har derudover tre i jobpraktik og to borgere, som har en sygdomsrisiko. Den samlede omsætning udgør 36,1 millioner kroner i RTM A/S med et overskud på 5,2 millioner, oplyser Leif Rexen, der er stolt over at vinde erhvervsprisen.

- Det betyder utrolig meget for mig og mine medarbejdere, at vi får den her anerkendelse for de mange resultater, vi har skabt gennem årene. Vi har de sidste 10 år udviklet en rideskoleruin til en moderne ramme for rådgivningsvirksomheden RTM, Greve Self Storage, IT-ShareVision og Herregårdsfest. Mere end 400 borgere bruger vores opbevaringsplads til self storage effekter. Vi leverer lokaler til fester, bryllupper, konfirmationer med mere end 3000 borgere, der frekventerer huset hvert år og beskæftiger et par pensionister fra Greve. Jeg har også lagt grund til en ny Rema 1000 butik i Greve. Nu er vi klar til at indsende byggeplaner for grunden ved siden af Rema på 1200 m2 kontor og lager for virksomheder i vækst. Efterfølgende skal vi have et kongrescenter på 1200 m2 med plads til virksomheders mødeaktiviteter som fx RTM netværk, fortæller Leif Rexen.

Kriterier for at vinde Greve Erhvervspris
Prisen gives hvert år til en lokal virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

  1. Er i positiv vækst
  2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar og er lokalt engageret
  3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er en god ambassadør for kommunen
  4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune
  5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked
  6. Har visioner og ideer og engagerer sig i det lokale samfund

Billedtekst: RTM A/S har gennem ca. 25 år specialiseret sig som forsikringsmægler inden for industri, erhvervs- og pensionsforsikring. Det går ganske godt med forretningen. I de sidste seks år har virksomheden haft fart på omsætningen og indtjeningen. Adm. direktør og eje af RTM A/S Leif Rexen, glædede sig over at modtage Greve Erhvervspris 2018.

Foto: Michael Dyrberg

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Erhvervs- og turistchef, ErhvervsCentret: Mobil: 21305004, mail tck@greve.dk eller Birgit Schaldemose Norman: Direkte: 36915249/Mobil: 22887022, bsn@greve.dk

Video af alle 12 indstillede til Greve Erhvervspris 2018

Kontakt

Anett Kristensen
Kommunikation og presse
Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.36 91 50 00
atk@greve.dk