Greves Erhvervsmentorkorps Gruppebillede 451x220

Er du iværksætter og savner hjælp til at styrke væksten og udviklingen af din virksomhed? Så få en erhvervsmentor

Få din egen mentor
Har du fuldt engagement i din virksomhed, og er du parat til at lytte og gå nye veje - og evt. til at indgå i et potentielt længerevarende samarbejde med en mentor?

Så er her et fantastisk tilbud til dig! En række succesfulde, erfarne lokale erhvervsledere i Greve har stillet sig til rådighed som mentorer for vores lokale iværksættere.

Hvem er mentorerne i Greves Erhvervsmentorkorps?
Mentorerne kommer fra flere forskellige brancher og trækker på forskellige spidskompetencer. Fælles for dem er, at de alle har haft succes med at bygge en sund forretning og har et dybtfølt ønske om at dele deres erfaringer og hjælpe andre iværksættere på vej.

Mentorerne forstår de personlige og faglige udfordringer og dilemmaer, man står overfor som iværksætter. Og de ved, hvor værdifuldt det er at have en udenforstående, der kender gamet, med på sidelinjen, som du kan sparre med for at sætte mål og retning og kvalificere dine beslutningsprocesser.

Vi får løbende henvendelser fra erhvervsledere, der gerne vil være mentorer, så hvis du har ønsker om en mentor med særlig brancheindsigt eller spidskompetence, er du velkommen til at høre, om det er en mulighed.

Hvordan ansøger du om en mentor?
Du ansøger ved at sende en mail til dkd@greve.dk. Angiv, at du er interesseret i mentorordningen og skriv dine kontaktdata. Så kontakter vi dig og guider dig igennem ansøgningsproceduren. 

'Formålet med Greve Kommunes lokale mentorordning er, at erfarne lokale erhvervsledere med en bred erfaring inden for forretningsudvikling, drift, vækst og opstart af virksomheder kobles til og deler deres viden og erfaring med nyetablerede lokale iværksættere, så de får nemmere ved at lykkes med at etablere, udvikle og drive forretning i Greve', fortæller formand for Vækst- og beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin.