Vækstfabrikken møde 451x220

Bliv en del af Greve-Solrød iværksætternetværk og tilmeld dig Facebook-gruppen Greve-Solrød iværksætterne

Kom med i Greve-Solrød Iværksætternetværk

Et netværk med andre iværksættere er guld værd, fordi I forstår hinandens processer og kan dele kontakter, viden, tips og erfaringer. I netværket holder I gejsten oppe ved at tage del i hinandens succeser og bummerter, hepper på hinanden og bliver inspireret til at se nye veje og muligheder, hvis det I havde tænkt jer ikke holder.

Deltag i Greve-Solrød Iværksætternetværk 2016 - et forløb over fem mødegange

Greve-Solrød Iværksætternetværk 2016 er formet som en møderække på fem møder fordelt over ca. et halvt år. Møderne er professionelt faciliteret, og der er ud over den vigtige erfaringsudveksling mellem deltagerne også indlæg, hvor I får tilført faglig viden.

Vi anbefaler, at du deltager hver gang, da det øger muligheden for at skabe tillid og fortrolighed imellem jer, så I får mest muligt ud af netværket. Vi vil rigtig gerne give jer lyst til at dele generøst ud af både successer og fejlslagne tiltag. Det er tit sidstnævnte, man lærer rigtig meget af. Møderne er åbne, så man kan hoppe på undervejs.

Tilmeld dig Iværksætternetværket her

Læs mere og tilmeld dig Greve-Solrød Iværksætternetværk her. Du betaler et lille administrationsgebyr for at deltage.


Facebook-gruppen Greve-Solrød Iværksætterne

I facebook-gruppen Greve-Solrød Iværksætterne finder du andre lokale iværksættere, og her har du mulighed for fx at spørge andre iværksættere til råds, søge samarbejdspartnere eller lign. Jo mere aktive medlemmerne er, des mere får I alle ud af at være med i gruppen. Det er også her, du kan holde dig orienteret om vores arrangementer for iværksættere.

Vi har erfaring for, at der er et stort hjerte, der banker i et lokalt forankret iværksættermiljø, hvor det er nemt for jer at møde og drive forretning med hinanden. Det vil vi gerne være med til at fremme via de sociale platforme.

Tilmeld dig facebook-gruppen
Facebook-gruppen Greve-Solrød Iværksætterne