Netværk  Michael Lars Camilla og Martin    IR   451x220

Netværk, ressourcer og yderligere muligheder for iværksættere og virksomheder i Greve Kommun og Solrød Kommune

Hvilke muligheder er der, hvis du har brug for at udvide dit lokale netværk som iværksætter eller etableret erhvervsdrivende?

Oversigt over netværk i området

I oversigten her finder du tilbud, hvor du kan udvide dit professionelle netværk i Greve og Solrød.

Hvis du er udbyder af et netværk, som du gerne vil have med i oversigten, så kontakt os endelig herom.

GreveSolrød Erhverv

GreveSolrødErhverv er en uafhængig erhvervsforening, der på vegne af ca. 250 lokale virksomheder i Greve og Solrød arbejder for at fremme en sund udvikling af erhvervslivet i de to kommuner. Det sker bl.a. ved at engagere sig aktivt i samarbejdet mellem erhvervslivet, offentlige myndigheder, institutioner og organisationer. Gennem faglige og sociale arrangementer samt virksomhedsbesøg og dialogmøder skaber GreveSolrødErhverv mulighed for networking, sparring og samhandel blandt medlemsvirksomhederne.
Læs mere om GreveSolrødErhverv her

Global Network Sydkysten

Klassisk referencenetværk, hvor medlemmerne mødes hver anden uge for at udveksle forretningsforbindelser. Global Network har brancheeksklusivitet og grupper på mellem 20 og 30 personer fordelt over det meste af landet. Netværksgruppen i Greve mødes onsdage i ulige uger på ErhvervsCentret. Læs mere om Global Network Sydkysten.

BNI Danmark

Referencenetværk med særdeles struktureret mødeform og udveksling af referencer samt brancheeksklusivitet. Ugentligt møde onsdag morgen kl. 07.00 i Ishøj. Der er mulighed for at deltage som gæst eller melde sig ind som fast deltager.
Find mere information om BNI Danmark.

Rotary Køgebugt Morgen

Traditionsrig erhvervsklub med sigte på at deltage i velgørende projekter i ind- og udland, dele viden og arrangere foredrag samt skabe muligheder for networking imellem medlemmerne. Rotary Køge Bugt Morgen mødes hver torsdag kl. 07:00 i ErhvervsCentret i Greve. Mere om Rotary Køgebugt Morgen her.

Netværket Syd

NSYD er en professionel og dynamisk netværksportal, som sikrer virksomheder målrettet markedsføring og øget handelsmuligheder i region øst Danmark. Vi faciliterer samarbejder mellem entreprenører og leverandører til fremtidens bygge-, service- og anlægsopgaver. Find mere information om Netværket Syd her.

Team Solrød

Sports- og idrætsorienteret erhvervsklub for virksomheder og organisationer, der ønsker at støtte op om den lokale idrætskultur i Solrød. Igennem sit medlemskab støtter man som erhvervsdrivende sporten lokalt og får samtidig mulighed for at deltage i netværksarrangementer og samannoncering. Find flere oplysninger om Team Solrød her.

Solrød Strand Badminton

Som erhvervssponsor for Solrød Strand Badminton bliver man automatisk medlem af Erhvervsklubben, der giver adgang til 10 årlige netværksarrangementer. Solrød Strand Badminton er i fremgang, og som sponsor støtter man talentudvikling af unge spillere med potentiale. Alle sponsorer eksponeres på klubbens hjemmeside og ved hjemmekampe.
Mere info om Solrød Strand Badmintons Erhvervsklub