Vækstfabrikken kontor 451x220

Vækstfabrikken Greve er en ud af 14 vækstfabrikker på Sjælland.

Her har du mulighed for at leje en billig og fleksibel kontorplads og samtidig få gratis adgang til et stort uddannelsesprogram.

Ud over at du i Vækstfabrikken Greve får kontorfællesskab og netværk med andre vækstfabrikanter - får du også et fællesskab med de cirka 30 virksomheder, der har adresse i ErhvervsCentret. Og du møder iværksættere fra alle de andre vækstfabrikker, når du deltager i uddannelsesprogrammet.

Hvordan bliver jeg vækstfabrikant i Vækstfabrikken Greve?
Har du vækstambitioner og brug for en billig og fleksibel kontorplads?

Så har du en fantastisk mulighed for samtidig gratis at få del i et iværksætterudviklingsmiljø i Vækstfabrikken Greve.

Kontakt daglig leder Dorte Kjærgaard på telefon 36 91 52 41 eller dkd@greve.dk

Du betaler alene for din kontorplads og får oveni et stort uddannelsesprogram stillet til rådighed samt adgang til sparring med erfarne vækstkonsulenter og et dagligt samspil med andre iværksættere.

Vækstfabrikken Greve tilbyder få lukkede kontorer og herudover en masse dejlige kontorpladser i et stort åbent kontormiljø. Disse kan du leje enten som fast plads, hvor pladsen er din fem dage om ugen eller som flyverplads, hvor du kan 'flyve ind' på en ledig plads to-tre gange om ugen.

Læs mere om Vækstfabrikken Greve
Du kan læse mere på Vækstfabrikkernes hjemmeside.

Hvad koster en kontorplads i Vækstfabrikken Greve?
En flyverplads koster 1.300 kr. per måned og en fuldtidsplads 2.600 kr. per måned. Et lukket kontor koster 2.910 kr. Alle priser er ekskl. moms.