5A9777ec 3Ae0 4E2a 850D Cfc25bbe3812

Som iværksætter kan du få gratis sparring om opstart, drift og udvikling af din virksomhed hos Greve-Solrød Erhvervsservice.

Vi er beliggende i ErhvervsCentret.

Er du iværksætter?

Hvis du overvejer eller allerede er i gang med at starte en virksomhed tilbyder Greve-Solrød Erhvervsservice gratis vejledning og sparring til dig bosiddende i Greve Kommune og Solrød Kommune.

Vejledningen kan handle om alt inden for opstart, drift og udvikling af virksomhed, herunder emner som valg af forretningsmodel, moms og skat, budgetter, valg af virksomhedsform, udarbejdelse af forretningsplan samt salg og markedsføring.

Hvis dine spørgsmål eller udfordringer kræver særlig faglig ekspertviden kan Greve-Solrød Erhvervsservice henvise dig til relevante rådgivere lokalt eller hos Væksthus Sjælland.

Kurser og arrangementer

Greve-Solrød Erhvervsservice afholder også løbende arrangementer og kurser for iværksættere og virksomheder. Blandt andet afholdes hvert kvartal et opstartsmøde for alle interesserede. Du kan se kommende arrangementer og kurser her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så du løbende modtager information om kommende arrangementer og andre nyheder fra det lokale erhvervsliv i Greve.

Der er også en facebookgruppe for lokale iværksættere, Greve-Solrød Iværksætterne, som du er velkommen til at melde dig ind i, ligesom også ErhvervsCentret har sin egen facebook side, som du er velkommen til at følge, så du kan holde dig orienteret.

Høje ambitioner

Hvis du er ambitiøs med din virksomhed, har du mulighed for at få en kontorplads i Vækstfabrikken Greve. Vækstfabrikken er placeret på øverste etage i ErhvervsCentret Greve, og har både lukkede kontorer og åbne kontormiljøer. Book en rundvisning v/ Kitt Ambæk Henriksen her.

Som en del af Vækstfabrikken Greve får du adgang til et stærkt netværk af andre motiverede og ambitiøse iværksættere, ligesom du gratis kan deltage i en lang række workshops arrangeret fælles for de 14 vækstfabrikker på Sjælland.

ErhvervsCentret udlejer også kontorer, møde- og konferencelokaler samt tilbyder fleksible kontorløsninger, hvis du eksempelvis ønsker at have din virksomhedsadresse i ErhvervsCentret.